Отдых в санаторий

2 years 2 months ago
Ирина Сомова
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Отдых в санаторий #3518
Всем привет! Хочу летом в санаторий съездить отдохнуть и подлечиться. Какие есть хорошие варианты такого отдыха?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago
Денис Красников
Старший учасник
Старший учасник
More
Отдых в санаторий #3520
Пораджу вам вивчити матеріал про відпочинок на курорті Тускавець в санаторії «Карпати» Стаття про санаторій «Карпати» Трускавець малює яскраву картину оздоровчого комплексу, що розташувався посеред пишних зелених пагорбів і пропонує безтурботний відпочинок для омолодження. З того моменту, як ви ступите на його територію, ви огорнетесь атмосферою спокою та природної краси. Однією з визначних особливостей, висвітлених у статті, є прагнення санаторію до комплексного оздоровлення. Окрім простого лікування, він, здається, використовує комплексний підхід до здоров’я, включаючи такі елементи, як дієта, фізичні вправи та релаксація у свої програми. Цей цілісний підхід освіжає, підкреслюючи взаємозв’язок фізичного, психічного та емоційного благополуччя.

2 years 2 months ago
Ирина Козакова
Старший учасник
Старший учасник
More
Отдых в санаторий #3527
теж цікавить

2 years 2 months ago
Ян Петришин
Новачок
Новачок
More
Отдых в санаторий #3556
мій улюблений це санаторій Квітка в Сваляві

2 years 1 month ago
Koval Maria
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Отдых в санаторий #3937
Так само плануємо відвідати такий санаторій, бо в чоловіка хронічний фарингіт....

2 years 1 month ago
Ostapov Vlad
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Отдых в санаторий #3949

Koval Maria wrote: Так само плануємо відвідати такий санаторій, бо в чоловіка хронічний фарингіт....

Щодо цієї хвороби що йому взагалі лікарі говорять? Як радять лікувати та покращувати стан? Багато читав про неї https://imupret.ua/hronichnyi_faryngit і маю підозру, що і в мене є хронічний фарингіт. Горло болить часто, причому це точно не пов'язано із вірусною інфекцією.... Якось неприємно мені розуміти, що маю таку хронічну недоліковану хворобу....