Зробити МРТ обстеження

2 years 2 months ago
Ганна Бикова
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Зробити МРТ обстеження #3551
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, куди у Львові краще звернутися, щоб зробити МРТ обстеження?

"Нельзя изменить ход истории, повесив все портреты лицом к стене." - Неру Джавахарлал

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago
Роман Цисар
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Зробити МРТ обстеження #3571
Вітаю! Рекомендую приватний медичний центр МРТ-Експерт на вулиці Навроцького, 23. Вони мають власний сучасний томограф Siemens останнього покоління для проведення високоякісної магнітно-резонансної томографії (МРТ). Лікарі високопрофесійні, вузькоспеціалізовані саме на інтерпретації результатів МРТ досліджень. Я сам нещодавно проходив у них повне МРТ обстеження організму під час медогляду. Все відбулося на найвищому рівні - зручний онлайн запис, комфортні умови, грамотний персонал. Отримав детальні висновки лікаря-радіолога з описом знімків усіх органів та систем. Ціни цілком доступні, особливо враховуючи рівень обладнання та обслуговування. Тому якщо потрібно mri-expert.lviv.ua зробити МРТ обстеження у Львові, однозначно рекомендую звертатися до МРТ-Експерт на Навроцького!

Хотят ли русские войны?
Спросите вы у Сатаны,
И вам ответит Сатана:
Везде, где русские - война!

2 years 2 months ago
Максим Гринчук
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Зробити МРТ обстеження #3599
Я робила узи де, тому що мені треба було до лікаря і мені обстежували суглоб коліна. Я їздила в клініку https://medis.doctor/doctors/synenka-mariia-iulianivna/ До ревматолога Синенька Марія — дуже приємна жінка і дуже хороший спеціаліст, допомогла мені вирішити проблему колінного суглоба, бо вже дуже давно мала скарги на полі