Купить корм для собак

3 years 2 months ago
More
Купить корм для собак #1325
впервые вижу собаку, которая не хочет натуралку

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago
Ирина Сомова
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Купить корм для собак #3630
Привет! А подскажите, чем обрабатываете своих собак от блох?

2 years 2 months ago
Денис Красников
Старший учасник
Старший учасник
More
Купить корм для собак #3631

Ирина Сомова wrote: Привет! А подскажите, чем обрабатываете своих собак от блох?

З власного досвіду хочу вам запропонувати відмінну інтернет вет апетеку vetpreparaty.com/zasoby-vid-klishchiv-dlia-sobak/ У цій ветапетеці, ви зможете придбати відмінної якості препарати проти кліщів для собак! На сайті легко орієнтуватися, процес замовлення гладкий, а доставка швидка. Крім того, їх продукція ефективна та доступна за ціною. Мій пухнастий друг тепер вільний від кліщів і щасливіший, ніж будь-коли. Обов'язково звертатимусь до Vet Preparat знову!

1 year 11 months ago
Богдан Лозов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Купить корм для собак #4885
У кожної тварини свої смакові переваги. Мій такж вередує.

1 year 11 months ago
Вадим Антонов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Купить корм для собак #4892
Треба ще враховувати, що не всі продукти тваринам можна, якщо обирати натуралку. Ось я читаю https://www.purina.ua/articles/cats/feeding/what-cats-eat/can-cats-eat-pork чи можна свинину котам давати. А ви знали про це? Читайте на сайті Пурина рекомендації по годуванні котів та собак, та обирайте якісні готові корми від перевіреного бренду. Краще так, щоб не мати проблем.

1 year 7 months ago
Дарія Лінник
Новачок
Новачок
More
Купить корм для собак #6414
Если вы ищете качественный сухой корм для собак, рекомендую обратить внимание на бренд Exclusion. Этот корм отличается высоким содержанием белка и сбалансированным составом, что делает его отличным выбором для поддержания здоровья вашего питомца. Вы можете узнать больше и купить его у https://dambo.com.ua/catalog/suhoj-korm/brand-exclusion . Ваши собаки будут в восторге от его вкуса и питательных свойств!