Де краще замовити корпоративний мерч?

9 months 1 week ago
Владимир Григоренко
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Де краще замовити корпоративний мерч? #11733
Хочу замовити для нашої невеликої команди мерч, футболки, худі, можливо, шопери з логотипом. Але не знаю, з чого почати. Варіантів купа, ціни різні, у когось є перевірений постачальник? Хочеться, щоб усе було якісно, але не занадто дорого і без довгих очікувань.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

9 months 1 week ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Де краще замовити корпоративний мерч? #11734
Головне не женись за найнижчою ціною. Ми колись так зробили, наче й недорого, але після першого прання весь принт зник. Потім переробляли все знову, тільки вже з тими, хто нормально підходить до справи. Тканина має значення, друк теж, бо якщо робити корпоративний мерч, то краще один раз добре, ніж двічі абияк.

9 months 1 week ago
Владимир Григоренко
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Де краще замовити корпоративний мерч? #11735
Я вже трохи порився, бачу, що є різні підходи, хтось просто наносить принт на готовий одяг, а хтось шиє на замовлення. І ще звернув увагу, що є компанії, які дають гарантію на друк. Це для мене важливо, бо ми хочемо мерч і для персоналу, і для виставок, щоб воно трималось гарно і виглядало презентабельно навіть після десятка прань.

9 months 1 week ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Де краще замовити корпоративний мерч? #11736
Якщо хочеш дійсно якісний корпоративний мерч глянь на Zapikanka. Ми з ними вже тричі працювали. У них не просто друк, там і пошив, і брендування, і підбір матеріалів під тебе. До речі, можеш обрати різні варіанти: від базових футболок до преміум одягу з італійських тканин. Дуже сподобалося, як вони підходять до кожного проєкту, корпоративний мерч zapikanka.com/ для них не просто замовлення, а ціла історія з ідеєю, дизайном і чіткою реалізацією. Усе дуже продумано, дають гарантію на принти, допомагають з дизайном і ще й безкоштовна доставка при замовленні форми. Ми замовляли одяг для персоналу офісу й отримали ще чек-лист “Як стати лідером ринку за допомогою мерчу”, прикольна бонусна штука. Реально творчий підхід, ніби працюєш з дизайнерами, а не просто з постачальниками. Дуже раджу, бо зекономиш і час, і нерви.

8 months 1 week ago
Марина Поль
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Де краще замовити корпоративний мерч? #12414
В якості такої продукції я нещодавно замовляла записні книжки оптом тут обрала через каталог кращій варіант, вони надійні, зручні, та головне, що вони йдуть з логотипом нашої компанії та працюють якісно як реклама

3 months 1 week ago
More
Де краще замовити корпоративний мерч? #15312
Хочу залишити відгук про магазин star-led.com.ua/ru/ . Шукав LED-світильники для офісу — обрав тут кілька LED-панелей. Ціни конкурентні, доставка по Україні була досить швидкою (через Нову Пошту). Особливо приємно здивувала детальна технічна інформація та фото кожної позиції. Драйвери та кріпильні елементи теж підійшли — все в комплекті та працює стабільно. Якість світла хороша: рівномірне, без бликів, енергозбереження помітне. Єдине, що не вистачило — більше відгуків від покупців напряму на сайті. Але загалом досвід дуже позитивний, буду замовляти й іншим. Рекомендую всім, хто цінує якість і сервіс.