Проблема з пошуком рідкісної запчастини

7 months 2 weeks ago 7 months 2 weeks ago by TTO Oleg.
TTO Oleg
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Проблема з пошуком рідкісної запчастини #12828
Привіт усім! У мене така ситуація: потрібен комплект гальмівних колодок для старої моделі, і майже ніхто не має в Україні. Перепробував кілька магазинів — марно.
Потім натрапив на https://tto.com.ua/ , звернувся з VIN — і вони підібрали кілька варіантів буквально за день.
Якщо комусь потрібно — можу кинути на пошту або в приват ті артикулі, які вони рекомендували.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 months 5 days ago
Чемен Семен
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Проблема з пошуком рідкісної запчастини #13097
Мне кажется, что в интернете на самом деле можно найти все что угодно, по этому понятие "редкая запчасть" является довольно условным. Так, я тоже раньше думал, что будет сложно найти запчасти для квадроцикла, но есть в Украине пару специализированных магазинов, где можно без труда приобрести такую группу. К примеру, вот тут запчасти и аксессуары для квадроциклов https://www.brp-world.com/ua/uk/pa-a/key-items-atv-paa.html предлагаются на самом деле недорого и тут есть все необходимое, еще и отправка довольно быстрая. По этому искренне Вам советую искать в интернете лучше и Вы обязательно найдете то, что Вам нужно.

3 months 3 weeks ago
Solomonova Tina
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Проблема з пошуком рідкісної запчастини #15051
Заказывала запчасти на Geely MK через интернет-магазин Kitaec и реально осталась довольна. Сайт удобный, всё подписано понятно, так что сразу видно, что подойдёт к машине. Заказ оформили без заморочек, доставка пришла вовремя, детали аккуратно упакованы. Поставила их — машина снова едет ровно, без скрипов и стуков. Вообще кайф, когда можно без беготни по магазинам и нервов купить всё, что нужно, и сразу поставить сама.

1 month 1 week ago
More
Проблема з пошуком рідкісної запчастини #16263
Хочу залишити відгук для тих, хто шукає адекватні ціни на запчастини. Я знайшов варіант у вигляді AVTOSHROT007/ і був приємно здивований. Є багато позицій у наявності, що дозволяє швидко вирішити проблему з ремонтом . Брав деталь салону — стан практично як новий. В цілому, якщо підходити з розумом і перевіряти сумісність, то такі покупки можуть бути дуже вигідними.