Яке агентство справді допомагає з SEO та ASO в Україні?

6 months 2 weeks ago
Bosworth Jimmy
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Topic Author
Яке агентство справді допомагає з SEO та ASO в Україні? #13355
Привіт! Працюю над проєктом, де потрібна і SEO-оптимізація сайту, і нормальне ASO для мобільного додатка. Багато агентств обіцяють “трафік та позиції”, але по факту результатів майже немає. Хотілося б почути поради від тих, хто вже мав справу з професіоналами й може чесно сказати, хто реально допоміг покращити видимість у пошуку. Цікавить комплексний підхід, не просто разові дії. Може, хтось порадить команду, яка показує результат, а не тільки говорить про нього?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

6 months 2 weeks ago
Thomas Fabian
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Яке агентство справді допомагає з SEO та ASO в Україні? #13358
Я був у такій самій ситуації й теж довго шукав команду, яка не лише красиво розповідає, а реально працює. З власного досвіду можу порадити upcorn agency . Це була перша агенція, яка підійшла до мого проєкту комплексно: зробили аудит, сформували чітку дорожню карту, підключили і SEO, і ASO. Дуже сподобалося, що вони регулярно показують проміжні результати й пояснюють, що саме роблять і навіщо. Видимість мого сайту зросла доволі швидко, а інсталів додатка стало в рази більше. Найголовніше — роблять усе системно, без “чарівних обіцянок”. Якщо потрібен стабільний ріст, можу щиро рекомендувати.

Please Log in or Create an account to join the conversation.