Кокер-спаніелі для сім’ї з дітьми - підійде чи ні?

6 months 1 week ago
wodaben wodaben
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Кокер-спаніелі для сім’ї з дітьми - підійде чи ні? #13518
Думаю обрати кокер спаніеля для сім'ї з дітьми і хочеться зрозуміти, чи справді ця порода комфортна у побуті. Цікавить, як собака поводиться у щоденній метушні, коли поруч активні діти. Чи легко підтримувати вихованість, особливо коли малеча може відволікати. Може хтось живе з кокером у сім'ї і підкаже, чи підходить він для сім'ї з дітьми?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

6 months 1 week ago
name name
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Кокер-спаніелі для сім’ї з дітьми - підійде чи ні? #13548
Тримав кокера і в мене він чудово ладнав з дитиною. Собака реагував на ігри спокійно, головне одразу встановити правила. Дитині пояснював, як поводитись з собакою, і тоді все виходило без хаосу. Щоденні короткі тренування полегшують контроль поведінки. Пес слухняний, коли має чітку структуру дня. З дітьми тримається лагідно.

6 months 1 week ago 6 months 1 week ago by name name.
name name
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Кокер-спаніелі для сім’ї з дітьми - підійде чи ні? #13570
))

6 months 1 week ago
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Кокер-спаніелі для сім’ї з дітьми - підійде чи ні? #13571
У знайомих живе кокер і він дуже ніжний у спілкуванні з дітьми. Цьому собаці потрібна увага і гра, тому з активною малечею він швидко знаходить контакт. Важливо стежити за вушками і шерстю, бо догляд регулярний, але не надскладний. Характер у більшості кокерів м'який, тому головне вчасно займатись базовою дисципліною. Коли сім'я стабільно приділяє час, собака чудово почувається серед дітей.

6 months 1 week ago 6 months 1 week ago by Иван Шахов.
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Кокер-спаніелі для сім’ї з дітьми - підійде чи ні? #13597
У мене зараз другий кокер і можу сказати, що для сім'ї з дітьми порода комфортна, якщо з перших днів створити зрозумілі правила. Собака легко адаптується до ритму дому, але потребує щоденної взаємодії. Діти можуть долучатись до простих занять, наприклад до коротких спокійних ігор або подачі команд. Це допомагає собаці тримати увагу і підтримує рівний темп енергії. Раджу ще до вибору цуценяти почитати про особливості ліній, тип темпераменту і нюанси догляду.
Можете дізнатись про породи кокєр спаніель https://www.purina.ua/find-a-pet/dog-breeds/american-cocker-spaniel на сайті Purina. Так простіше зрозуміти, який тип собаки підійде вашій сім'ї. Найкраще одразу продумати режим, місце для відпочинку і короткі заняття, тоді адаптація проходить рівно і дітям, і собаці.