Страховка при оренді авто у Львові

5 months 6 days ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Страховка при оренді авто у Львові #14347
Вітаю. Хочу взяти машину напрокат, але дуже переживаю через можливі пошкодження або ДТП не з моєї вини. Як працює страховка в таких випадках? Яка сума відповідальності орендаря зазвичай встановлюється? Чи є варіанти з повною страховкою без франшизи? Порадьте компанію з прозорими умовами, де все розкажуть без прихованих платежів.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 months 6 days ago
Илья Олухов
Старший учасник
Старший учасник
More
Страховка при оренді авто у Львові #14350
Розумію ваші побоювання, сам такий. Страховка — це перше, на що треба дивитися. Зазвичай у вартість входить базове КАСКО з франшизою, яка дорівнює вашій заставі. Тобто це максимум, що ви можете втратити при ДТП з вашої вини. Я раджу глянути сайт https://autoprokat.com.ua/ , там умови прописані дуже детально і зрозуміло. Менеджери адекватні, все пояснюють на пальцях. Ми брали там машину на тиждень, нам одразу сказали про всі нюанси. Також важливо оглядати авто при отриманні та фіксувати всі подряпини в акті прийому-передачі. Це вбереже від зайвих суперечок при поверненні. У Львові рух специфічний, багато бруківки та вузьких вуличок, тому страховка реально додає спокою. Сервіс перевірений, тому можна сміливо звертатися.

Please Log in or Create an account to join the conversation.