Які шезлонги краще для дачі обрати, щоб було зручно і недорого?

4 months 1 week ago
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Які шезлонги краще для дачі обрати, щоб було зручно і недорого? #14723
Не можу вирішити, який шезлонг узяти для дачі, бо хочеться і комфортно лежати, і щоб не розвалився за рік, а ціни космос. Думав про легку складну модель, але боюся, що пластикова плітка буде незручна і спинка не триматиме нормально. Хто як обирає по матеріалу, регулюванням і чи реально знайти такий, щоб не шкода було гроші витратити?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 months 1 week ago
name name
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Які шезлонги краще для дачі обрати, щоб було зручно і недорого? #14724
Я думаю, якщо для частої експлуатації то краще не самий найдешевший, бо дійсно через сезон поламаний повернеш. Пластиковий легкий нормально, але у сильну спеку нагрівається дивно. Тож я б орієнтувався на металевий каркас з тканиною чи ротанг, це вже більш живуче, і спинку легше регулювати.

4 months 1 week ago
wodaben wodaben
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Які шезлонги краще для дачі обрати, щоб було зручно і недорого? #14725
Побачив багато варіантів розкладних і стаціонарних шезлонгів, і тут реально нюанс у застосуванні. Наприклад, розкладні класно підлаштовуються під різні положення тіла, можна напівлежачи читати, повністю лягати чи просто сидіти, але вони важать більше і можуть займати місце при зберіганні. Стаціонарні більш стійкі, але важчі і займають більше місця. Пластикові варіанти дешевші і не страшно залишити на вулиці, та треба дивитися на якість пластику і УФ-захист, бо деякі швидко вигорають.

4 months 1 week ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Які шезлонги краще для дачі обрати, щоб було зручно і недорого? #14726
Слухай, я вже кілька років маю свої варіанти, і реально краще знайти баланс між комфортом і ціною. Я б глянув на металеву модель з тканинним сидінням, бо вона легше переноситься, спинка регулюється, і в жару не так парить, як чистий пластик. Коли я шукав для тераси, побачив у каталозі різні шезлонги https://www.leroymerlin.ua/f/shezlongy і вибрав той, де можна було зафіксувати кілька кутів нахилу, бо лежати під книжку краще, ніж просто розкладений повністю.
Обов’язково перевір очікувану вантажність і матеріал тканини, бо дешеві варіанти можуть розтягнутися чи вигоріти на сонці дуже швидко. І ше думай, чи тобі потрібні коліщатка для переміщення по ділянці, бо це реально зручна штука, якщо плануєш часто переставляти шезлонг місцями.