Що краще вибрати для здорового сну звичайну подушку чи нову анатомічну?

3 months 3 weeks ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Що краще вибрати для здорового сну звичайну подушку чи нову анатомічну? #15001
Останнім часом прокидаюся з жахливим відчуттям у плечах, ніби всю ніч не спав, а працював на будівництві. Моя стара подушка вже зовсім збилася, але я ніяк не наважуся купити анатомічну через її незвичну форму. Дуже боюся, що ці валики будуть тиснути або заважати нормально повернути голову, і гроші просто підуть на вітер.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 3 weeks ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Що краще вибрати для здорового сну звичайну подушку чи нову анатомічну? #15002
Навіть не думайте порівнювати ці речі, бо анатомічна подушка це справжній порятунок для втомленої шиї. Я теж раніше мучилася на звичайних, постійно їх підбивала і крутила, а тепер засинаю миттєво. Форма з валиками спочатку здається дивною, але тіло звикає за одну ніч. Краще один раз витратитися на комфорт, ніж щоранку страждати від розбитості та болю.

3 months 3 weeks ago
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Що краще вибрати для здорового сну звичайну подушку чи нову анатомічну? #15003
Сенс анатомічної моделі в тому, що вона заповнює природний вигин між потилицею та матрацом, не даючи хребту викривлятися під час сну. Звичайна подушка просто просідає під вагою, а тут спеціальні матеріали на кшталт латексу або піни тримають форму до самого ранку. Це критично важливо, якщо у вас сидяча робота, бо м’язи шиї мають повністю розслабитися, а не напружуватися ще більше. Обов’язково дивіться на висоту валика, бо він має відповідати ширині вашого плеча, щоб голова не була занадто задерта або навпаки не провисала. Чохли зазвичай роблять з трикотажу, який легко знімати і прати, що теж великий плюс для гігієни.

3 months 3 weeks ago
wodaben wodaben
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Що краще вибрати для здорового сну звичайну подушку чи нову анатомічну? #15004

Андрей Соколовский wrote: Останнім часом прокидаюся з жахливим відчуттям у плечах, ніби всю ніч не спав, а працював на будівництві. Моя стара подушка вже зовсім збилася, але я ніяк не наважуся купити анатомічну через її незвичну форму. Дуже боюся, що ці валики будуть тиснути або заважати нормально повернути голову, і гроші просто підуть на вітер.

Я своїм працівникам у відділ закуповувала саме такі варіанти для профілактики втоми, та й сама вдома вже давно змінила всі старі подушки. Анатомічні властивості піни реально знімають тиск на судини, тому вранці немає набряків і голова свіжа. Це кардинально інша якість відпочинку, особливо якщо ви часто крутитеся вночі.
Ми ці класні https://svit-matrasiv.com.ua/ua/podushki/podyshki_type=anatomicheskie/ вибирали на сайті, де зазвичай оновлюємо постіль, бо там по кожній моделі є чіткий опис жорсткості. Дуже зручно, що можна знайти варіанти як з охолоджуючим ефектом, так і більш класичні, залежно від того, як ви любите спати.
Раджу брати модель з ефектом пам’яті, бо вона підлаштовується під ваше тепло і стає максимально зручною. Ви помітите різницю вже в першу годину відпочинку, бо шия нарешті перестане бути в напрузі. Не переживайте за незвичний вигляд, адже здоров’я хребта набагато важливіше за традиційний дизайн подушки.