Андрей Соколовский wrote: Останнім часом прокидаюся з жахливим відчуттям у плечах, ніби всю ніч не спав, а працював на будівництві. Моя стара подушка вже зовсім збилася, але я ніяк не наважуся купити анатомічну через її незвичну форму. Дуже боюся, що ці валики будуть тиснути або заважати нормально повернути голову, і гроші просто підуть на вітер.
Я своїм працівникам у відділ закуповувала саме такі варіанти для профілактики втоми, та й сама вдома вже давно змінила всі старі подушки. Анатомічні властивості піни реально знімають тиск на судини, тому вранці немає набряків і голова свіжа. Це кардинально інша якість відпочинку, особливо якщо ви часто крутитеся вночі.
Ми ці класні
https://svit-matrasiv.com.ua/ua/podushki/podyshki_type=anatomicheskie/
вибирали на сайті, де зазвичай оновлюємо постіль, бо там по кожній моделі є чіткий опис жорсткості. Дуже зручно, що можна знайти варіанти як з охолоджуючим ефектом, так і більш класичні, залежно від того, як ви любите спати.
Раджу брати модель з ефектом пам’яті, бо вона підлаштовується під ваше тепло і стає максимально зручною. Ви помітите різницю вже в першу годину відпочинку, бо шия нарешті перестане бути в напрузі. Не переживайте за незвичний вигляд, адже здоров’я хребта набагато важливіше за традиційний дизайн подушки.