мій досвід із кейтерингом від Servizio

2 months 2 weeks ago
Mariia Shevchenko
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Topic Author
мій досвід із кейтерингом від Servizio #15653
Всім доброго дня!
Хочу поділитися враженнями від організації нашого корпоративного заходу, який ми проводили нещодавно. Оскільки локація була досить віддаленою, нам потрібен був надійний партнер, який забезпечить якісне харчування та сервіс на виїзді. Після вивчення ринку в Івано-Франківську та Буковелі ми зупинили свій вибір на компанії, яка називається Servizio.

Що мені найбільше подобається в роботі команди Servizio, так це їхня здатність організувати професійний кейтеринг будь-якої складності, незалежно від локації. Ми замовляли фуршетне меню, і все було на найвищому рівні: від естетичної подачі страв до пунктуальності персоналу. Смакові якості закусок перевершили всі очікування, а сервіровка була вишуканою та сучасною. Дуже зручно, що вони працюють по всій області, включаючи Буковель, і беруть на себе всі технічні моменти організації столу. Тепер ми точно знаємо, до кого звертатися для проведення майбутніх подій. Якщо ви шукаєте бездоганне обслуговування та смачну кухню для свого свята, щиро рекомендую: https://servizio.com.ua/

Please Log in or Create an account to join the conversation.