Де знайти найкращу постільну білизну для гарного сну?

2 years 4 months ago
Максим Гринчук
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Де знайти найкращу постільну білизну для гарного сну? #3075
Я б вам рекомендувала глянути на ​ https://kazkoviyson.com.ua/poshittia-postilnoyi-bilizni-na-zamovlennia/ — У них є пошиття індивідуально і постільної білизни на замовлення, ви вибираєте самі тканини, вибираєте текстури кольори вказуйте свої габарити які вам треба подушки мати то які у вас матрац яка у вас ковдра і відповідно вам шиють постільну білизну на замовлення — дуже круто що можна все вибрати й під ваш габарит все підженуть.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 3 months ago
quinny harley
Старший учасник
Старший учасник
More
Де знайти найкращу постільну білизну для гарного сну? #3303
Мені ковдру треба підібрати нову, бо стара щось зовсім не гріє

2 years 3 months ago
wwwa wwwa
Старший учасник
Старший учасник
More
Де знайти найкращу постільну білизну для гарного сну? #3304
Пропоную вам завітати на сайт торгівельного центру Дім Інтер'єру і там пошукати собі якісний фірмовий текстиль, зокрема ковдри можете подивитися ось тут dim-interior.com.ua/domashnij-tekstyl/kovdry я вам скажу так, краще не економити на таких покупках, щоб текстиль був вам приємним та слугував довше. До того ж, тепла ковдра має бути дорожче, ніж решта подібних позицій.

2 years 3 months ago
Екатерина Леонова
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Де знайти найкращу постільну білизну для гарного сну? #3421
Не так постельное белье, как сама кровать важна, если Вы хотите хорошо высыпаться. Вообще, выбор мебели - это довольно серьезная задача. Я так смотрю на комплект мебели https://www.twinsann.com/products/komplekt--dlia-domu-e11fbe27-189a-4696-a26a-11121f7c7877 и думаю, что будет на много лучше приобрести сам набор, чем вообще брать мебель по отдельности. Так будет значительно красивее.

2 years 1 month ago
Борис Левицки
Старший учасник
Старший учасник
More
Де знайти найкращу постільну білизну для гарного сну? #4151
Шукаю, де можна гуртом замовляти текстиль для бізнесу

2 years 1 month ago 2 years 1 month ago by Потап Кранько.
Потап Кранько
Старший учасник
Старший учасник
More
Де знайти найкращу постільну білизну для гарного сну? #4152
Я вам дам одну пораду, як правильно шукати магазини для онлайн закупок. Перед покупкою текстилю, особливо гуртом, оцініть відгуки і рейтинги сайту, на якому ви збираєтеся зробити замовлення. Поганий сервіс часто відразу видно по відгуках користувачів. Я для себе таким чином знайшла компанію Текстиль Контакт. Закуповую в них і текстиль, і тканину - це найкращий варіант для бізнесу.