Порадьте книги з науки та техніки

2 years 5 months ago
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Порадьте книги з науки та техніки #2802
Привіт, шановні форумчани! Звертаюся до вас з проханням порадити книгарню в Україні, де можна знайти багатий вибір літератури з бізнесу та саморозвитку. В останній час відчуваю потребу поглибити свої знання в цих галузях і шукаю найкращий варіант для придбання цікавих та корисних книг. Буду вдячний за ваші рекомендації та думки щодо цього питання. Можливо, у вас є власний позитивний досвід з певною книгарнею?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 5 months ago
name name
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Порадьте книги з науки та техніки #2803
Привіт! Зрозумію вашу дилему. Я особисто рекомендую звернутися до мережі книгарень Моя книжкова полиця. Тут завжди великий вибір книг з різних галузей науки та техніки. Ціни приємно здивують, і обслуговування завжди на висоті. Вони також пропонують знижки та акції для постійних клієнтів.

2 years 5 months ago
wodaben wodaben
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Порадьте книги з науки та техніки #2804
Привіт! Ще одним чудовим варіантом є онлайн-книгарня Сяйво книги. Тут ви знайдете великий вибір книг з науки та техніки, і вони пропонують швидку доставку прямо до вашого дому. Я вже декілька разів користувався їхніми послугами і залишився задоволений.

2 years 5 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Порадьте книги з науки та техніки #2805
Доброго дня! Я з радістю ділюся вами неймовірними пропозиціями від книгарні Readeat, яка стане вашим найкращим помічником у здобутті знань з науки та техніки. Ця книгарня вирізняється великим асортиментом літератури, присвяченої сучасним технологіям та інтернету.
Переваги покупок в Readeat неймовірно вигідні. Ви маєте можливість придбати книги з каталогу наука та техніка https://readeat.com/catalog/nauka-tehnika-suchasni-tehnologiyi-ta-internet за доступними цінами, що робить ваші заняття читанням більш доступними та економічними. Крім того, для постійних клієнтів діють спеціальні пропозиції та знижки, що робить кожну вашу покупку ще вигіднішою.

1 year 5 months ago
Борис Левицки
Старший учасник
Старший учасник
More
Порадьте книги з науки та техніки #7180
Потрібні книги англійською для підготовки до іспитів.

1 year 5 months ago
Потап Кранько
Старший учасник
Старший учасник
More
Порадьте книги з науки та техніки #7181
Непогана підбірка навчальної літератури є на сайті Бритішбук, це відомий інтернет магазин книг https://www.britishbook.ua/ з хорошою репутацією. Цей магазин спеціалізується на навчальній літературі, і там можна знайти посібники для підготовки до IELTS. Я замовляла там "IELTS Practice Tests" і "Grammar for IELTS" – усе якісне й актуальне, а ще часто бувають акції на такі книги.