Прокат автомобілів

2 years 4 months ago
Ozer Ruslan
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Прокат автомобілів #3089
Який прокат автомобілів краще обрати в Києві, щоб потім не мати ніяких проблем при здачі авто? Я мав поганий досвід у цьому питання, вчепилися до мене, що я подряпав автомобіль, хоча я впевнений в тому, що моєї вини там не було. Хотілося б, щоб перед тим, як давати авто для клієнтів, його перевіряли на наявність подряпин чи інших пошкоджень та зазначали це у договорі.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 4 months ago
Kombat Malik
Новачок
Новачок
More
Прокат автомобілів #3094
В деяких компаніях із прокату справді намагаються знайти якісь недоліки в автомобілі, щоб здерти із клієнта більше грошей. І якщо бути не уважним, коли береш авто на прокат, можна попасти у доволі таки неприємну ситуацію. Але я б вам відразу рекомендував звертатися у компанії із перевіреною репутацією і тоді не буде виникати жодних подібних ситуацій. Особисто я у тих випадках, коли мені потрібно взяти автомобіль на прокат в Києві, звертаюся сюди rentdrive.ua/ .

2 years 4 months ago
Ozer Ruslan
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Прокат автомобілів #3096
Якщо ви говорите, що прокат перевірений і вони не починають шукати ніяких причин, щоб до чогось вчепитися, то напевне звернуся до них. Бо зовсім немає часу шукати інші варіанти.