Електромобілі

1 year 7 months ago
Irina Vereshuk
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Електромобілі #6479
Всім привіт! Задумалась над тим, щоб перейти на електромобіль, і хочеться дізнатись, чи справді це так вигідно та зручно, як кажуть. Чи хтось уже має досвід користування китайськими електрокарами? Цікавить, як вони в обслуговуванні, яка різниця в ціні порівняно з іншими, і чи є проблеми з зарядними станціями? Хочу дізнатись про реальні плюси та мінуси, щоб краще зрозуміти, чи це те, що мені підходить.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 7 months ago
Solomonova Tina
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Електромобілі #6480

Irina Vereshuk wrote: Всім привіт! Задумалась над тим, щоб перейти на електромобіль, і хочеться дізнатись, чи справді це так вигідно та зручно, як кажуть. Чи хтось уже має досвід користування китайськими електрокарами? Цікавить, як вони в обслуговуванні, яка різниця в ціні порівняно з іншими, і чи є проблеми з зарядними станціями? Хочу дізнатись про реальні плюси та мінуси, щоб краще зрозуміти, чи це те, що мені підходить.

Привіт! Вже кілька місяців їжджу на китайському електромобілі , який купувала через Electro-mobility, і враження тільки позитивні. Процес покупки виявився дуже простим, адже компанія повністю займалася вибором авто, доставкою і підготовкою документів, що зекономило мені багато часу. У плані обслуговування все досить вигідно: крім економії на пальному, я отримала знижку на зарядну станцію та запчастини, що було приємним бонусом. Китайські електромобілі зараз добре оснащені, і особливих проблем із зарядкою чи сервісом я не маю, тож раджу спробувати!

1 year 6 months ago
Lona Lo
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Електромобілі #6637
Я думаю, що кому що подобається. Та й кожна людина при виборі автомобіля спирається на власні критерії комфорту.

8 months 3 weeks ago
SOKOL TARAS
Новачок
Новачок
More
Електромобілі #12100
Всем привет! А кто про ford kuga гибрид может помочь информацией?

8 months 3 weeks ago
Teofiniya Teofiniya
Новачок
Новачок
More
Електромобілі #12104
Проще с официальным дилером работать. Сейчас выбрать и купить ford kuga гибрид можна здесь https://www.winnerauto.ua/cars/ford/ford-kuga-hybrid/ . Предложения актуальные и по лучшей цене. К тому же всегда есть возможность воспользоваться тест-драйвом.