Потрібні точкові світильники

1 year 1 month ago
Ozer Ruslan
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Потрібні точкові світильники #9292
Привіт! Мені потрібно замовити точкові світильники у великій кількості. Ті магазини, де дивилися, не мають потрібної нам кількості. Да і якість такого освітлення мене не задовольняє. Підкажіть, куди можна звернутися?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago
Kombat Malik
Новачок
Новачок
More
Потрібні точкові світильники #9293
Звичайно, якщо замовляти китайські товари то якість там буде дуже низька. А ще дуже часто там просто не вистачає всіх комплектуючих. Так що ви просто платити ні за що. Тому раджу вам замовляти в магазинах, які дають гарантію на товари і продають не китайський ширпотреб. Наприклад, замовити точкові світильники ви можете тут bulb.ua/uk/tochkovi-svitilniki/ . Там має вказувати, яка кількість світильників є у наявності, або ж цю інформацію ви можете уточнити у менеджера.

1 year 1 month ago
Ozer Ruslan
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Потрібні точкові світильники #9295
Було б зручніше всього, аби інформація була вказана на сайті. Адже якщо мені сподобається кілька моделей, потрібно буде за всі запитувати. А так просто подивився та відразу знаєш, чи є потрібна тобі кількість.

10 months 2 weeks ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Потрібні точкові світильники #10957
А мені потрібно купити не тільки світильники, а ще обладнання для організації освітлення.

10 months 2 weeks ago
Богдан Лозов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Потрібні точкові світильники #10963
Шукав не тільки світильники, а й електрообладнання. Знайшов великий каталог UEC з офіційною гарантією на сайті nva.in.ua. Асортимент широкий, ціни прийнятні, а якість підтверджена виробником. Дуже зручно замовляти все в одному місці. Можете за товарами для освітлення сюди заходити. Вони ще й дуже добре консультують.