Курс англійської мови Advanced С1

1 year 1 month ago
Azarov Viktor
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Курс англійської мови Advanced С1 #9336
АнтиШкола antischool.online/ua/advanced запрошує всіх, хто вже має впевнений рівень володіння мовою, пройти курс англійської мови Advanced С1. Цей рівень відкриває нові горизонти — навчання за кордоном, робота в міжнародних компаніях, вільне спілкування з носіями на будь-які теми. Програма побудована навколо реальних ситуацій — дискусії, дебати, написання есе, глибокий аналіз текстів. Кожен урок спрямований на те, щоб розвинути мову до рівня інтелектуального володіння. Це курс, який змінює якість мислення англійською.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 months 3 days ago
Dalado Oscar82
Старший учасник
Старший учасник
More
Курс англійської мови Advanced С1 #14865

Azarov Viktor wrote: АнтиШкола antischool.online/ua/advanced запрошує всіх, хто вже має впевнений рівень володіння мовою, пройти курс англійської мови Advanced С1. Цей рівень відкриває нові горизонти — навчання за кордоном, робота в міжнародних компаніях, вільне спілкування з носіями на будь-які теми. Програма побудована навколо реальних ситуацій — дискусії, дебати, написання есе, глибокий аналіз текстів. Кожен урок спрямований на те, щоб розвинути мову до рівня інтелектуального володіння. Це курс, який змінює якість мислення англійською.

Цікаво читати про курси високого рівня, бо вони справді змінюють мислення мовою, а не просто додають слова в словник. У мене був схожий запит, тільки я шукав не англійську, а вивчення чеської мови для подальшого навчання і життя за кордоном. Після довгих пошуків натрапив на www.czechyou.cz/ і вирішив спробувати без великих очікувань. Але формат реально зайшов. Навчання побудоване на живих прикладах, багато практики, нормальні пояснення без заумі, і відчувається, що мова починає працювати, а не просто вчиться. Я спробував вивчення чеської мови саме там і отримав дуже хороший результат: стало легше розуміти мову на слух, з’явилась впевненість говорити, і головне зник страх робити помилки. Це той самий ефект занурення, про який часто говорять, але рідко реально відчувають.

Please Log in or Create an account to join the conversation.