Я ищу компанию по дизайну интерьера в Киеве

2 years 9 months ago
Вадим Антонов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Я ищу компанию по дизайну интерьера в Киеве #1923
Тоже будем ремонт делать. Нужно менять окна. Подскажите, как правильно их рассчитать?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 9 months ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Я ищу компанию по дизайну интерьера в Киеве #1931
Можете использовать для расчета калькулятор окон https://kalkuliatorvikon.com.ua/ru/ , с ним легко рассчитать окна, балконы и лоджии, подоконники, стеклопакеты и москитки. Все, что связано с оконным оформлением домов и квартир. Можете попробовать насколько это удобно. Мне удалось быстро все расчеты в такой способ выполнить.

2 years 9 months ago
Екатерина Леонова
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Я ищу компанию по дизайну интерьера в Киеве #1986
А хто може дешево зробити дизайн інтер'єру будинку з виїздом на об'єкт? У мене таунхаус Бориспіль і хочеться зробити по-справжньому гарний ремонт, щоб життя в цьому будинку було по-справжньому комфортним.

2 years 4 months ago
Ліля Брик
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Я ищу компанию по дизайну интерьера в Киеве #3188
Якщо потрібен проект інтер'єру готелю, яка студія зможе впоратися з такою задачею? маєте варіанти на прикметі?

2 years 4 months ago
Карнавал Карнавал
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Я ищу компанию по дизайну интерьера в Киеве #3189
Обираючи проект інтер'єру готелю , ми без сумніву визначились на користь студії MAKHNO. Їхні роботи вражають не лише елегантністю та стилем, але й унікальністю кожного проекту. Ми були вражені тим, як вони зуміли врахувати наші індивідуальні потреби та створити атмосферу, яка ідеально відповідає нашому бренду. Робота з командою була надзвичайною - вони професійні, творчі та завжди відкриті до наших ідей. Результат перевершив наші очікування, і ми впевнені, що вибір MAKHNO - це правильний крок для будь-якого готелю, який бажає виділитися та залишити незабутнє враження у гостей