Антишкола — дійсно індивідуальний підхід для кожного учня

5 months 6 days ago
ase Іван
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Антишкола — дійсно індивідуальний підхід для кожного учня #14348
Головний принцип Антишколи antischool.online/ — уважність до потреб учня. На початку навчання проводиться детальний аналіз рівня, після чого формують персоналізований навчальний план. Він охоплює ті теми, які потрібні саме конкретній людині: комусь для кар’єри, комусь для подорожей, комусь — для навчання за кордоном. Інструктори контролюють прогрес та адаптують складність відповідно до реальних результатів учня, а не загальних шаблонів. Такий підхід дозволяє не витрачати час на ті теми, які вже зрозумілі, та зосереджуватися на важливих моментах. Завдяки цьому Антишкола стала популярною серед учнів, які цінують особисту увагу й чіткий, досяжний розвиток.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 2 weeks ago
Solomonova Tina
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Антишкола — дійсно індивідуальний підхід для кожного учня #16042
Привіт! Доньці майже 3 роки, вона дуже домашня і будь-які зміни даються важко. Думаю про приватний садок у Києві, але переживаю, щоб не було сліз і сильного стресу. Хочеться нормальне ставлення, м’яку адаптацію, розвиток через гру, англійську та активності, щоб дитина ходила із задоволенням.

1 month 2 weeks ago
Irina Vereshuk
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Антишкола — дійсно індивідуальний підхід для кожного учня #16043

Solomonova Tina wrote: Привіт! Доньці майже 3 роки, вона дуже домашня і будь-які зміни даються важко. Думаю про приватний садок у Києві, але переживаю, щоб не було сліз і сильного стресу. Хочеться нормальне ставлення, м’яку адаптацію, розвиток через гру, англійську та активності, щоб дитина ходила із задоволенням.

У нас була майже така сама історія, тому добре розумію ці страхи. Ми обрали Tiny Hugs https://tinyhugs.com.ua/ і чесно — адаптація пройшла значно спокійніше, ніж я очікувала. Там не форсують події: дитині дають час освоїтись, ніхто не тягне силоміць у колектив. Моя донька спочатку просто спостерігала, а потім сама почала включатися в ігри. Заняття йдуть у легкому форматі — трохи англійської через гру, творчість, рух, прогулянки, без перевантаження. Вихователі спокійні, без тиску, і це дуже відчувається. Зараз вона вже сама збирається в садок і йде без протестів, і для мене це найкращий знак, що їй там добре.