Авто

4 months 2 weeks ago
Анна Kasandra
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Авто #14608
Порадьте, яке авто варто розглянути, якщо потрібна економна, практична і зрозуміла в обслуговуванні машина. Цікавить хороший баланс ціни та якості.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 months 2 weeks ago
Ирина Ольшанская
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Авто #14610
Якщо вам потрібна економна, практична і проста в обслуговуванні машина з хорошим балансом ціни та якості, то варто розглянути Renault Duster www.renault-obolon.kyiv.ua/uk/models/duster-hybrid Це кросовер, який добре підходить і для щоденного використання в місті, і для поїздок за місто — з достатнім кліренсом, зручним салоном і приємними ходовими якостями. Duster пропонує просту конструкцію, яка не створює зайвих проблем у сервісному обслуговуванні.

4 months 2 weeks ago
Марина Поль
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Авто #14634
Муж нам приобрел недавно элитное авто, рекомендую range rover sport, покупал тут landrover.com.ua/ru/rangeroversportnew муж от официального диллера, на сайте широкий выбор, а главное авто качественное и удобное максимально для долгих поездок

4 months 1 week ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Авто #14773
Я також шукаю автомобыль. Але хочу брати в кредит.

4 months 1 week ago
Богдан Лозов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Авто #14782
Я думаю, що Volkswagen Golf — це ідеальний варіант для жінки: компактний, зручний у керуванні і водночас стильний. Звертайтесь у Хапай Авто — тут підберуть хороший автомобіль з пробігом і запропонують вигідні умови кредитування, які зроблять покупку максимально комфортною та безпечнішою.

1 month 2 weeks ago
Олег Антонов
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Авто #16092
Нову машину беріть щоб не мати проблем