Як обрати квадроцикл для роботи на господарстві

4 months 1 week ago
Lona Lo
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Як обрати квадроцикл для роботи на господарстві #14768
Порадьте, на які технічні характеристики звернути увагу, щоб квадроцикл був надійним помічником у сільському господарстві — потужність двигуна, вантажопідйомність, тип приводу.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 months 1 week ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Як обрати квадроцикл для роботи на господарстві #14772
Для роботи у господарстві важливо, щоб мотор мав достатню потужність, адже саме від цього залежить здатність квадроцикла тягнути вагу, буксувати причіп чи навантаження.

4 months 1 week ago
Богдан Лозов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Як обрати квадроцикл для роботи на господарстві #14786
Для роботи на господарстві краще обирати вантажні квадроцикли https://motokosmos.ua/ua/gruzovie_kvadrotsikli — вони витривалі, з хорошою прохідністю та розраховані на перевезення вантажів. Така техніка добре підходить для щоденних задач у полі чи на фермі. У магазині Мотокосмос ви завжди знадете ідеальну модель та й висилають вони без передоплат.

4 months 4 days ago
pehavaw pehavaw
Новачок
Новачок
More
Як обрати квадроцикл для роботи на господарстві #14843
для господарства не знаю, а от аби покататись по лісу чи по іншим різним місцинам - то це класна штука!

3 months 1 week ago
Oksana Drozdova
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Як обрати квадроцикл для роботи на господарстві #15245
Я довго думала, що подарувати чоловікові на день народження взимку. Хотілося щось корисне, а не “для галочки”. Зупинилася та замовили плуг для квадроцикла , бо знаю, як він не любить чистити подвір’я лопатою. Спочатку він здивувався, але коли встановив і спробував у роботі — був у захваті. Каже, що конструкція продумана, кріплення надійні, метал якісний. Після першого серйозного снігопаду сам хвалився сусідам, як швидко впорався з розчищенням. Мені приємно, що подарунок не просто сподобався, а став реально корисним у господарстві.