Підбір гібридного ДБЖ для офісної техніки

2 months 2 days ago
Irina Vereshuk
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Підбір гібридного ДБЖ для офісної техніки #15896
Доброго дня! Ми оновлюємо офісне обладнання і вирішили додатково захистити його від перепадів напруги та коротких відключень електроенергії. Раніше користувалися звичайними джерелами безперебійного живлення, але тепер шукаю щось більш надійне та гібридне. Чи є у кого досвід використання таких пристроїв?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 2 days ago
Solomonova Tina
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Підбір гібридного ДБЖ для офісної техніки #15897

Irina Vereshuk wrote: Доброго дня! Ми оновлюємо офісне обладнання і вирішили додатково захистити його від перепадів напруги та коротких відключень електроенергії. Раніше користувалися звичайними джерелами безперебійного живлення, але тепер шукаю щось більш надійне та гібридне. Чи є у кого досвід використання таких пристроїв?

Я придбала гібридний ДБЖ Felicity через ТОВ «АМЕЛ.ЮА» https://amel.ua/ua/g136429418-gibridnye-ibp-felicity і можу сказати, що досвід був дуже позитивний. Фахівці допомогли підібрати модель саме під потреби нашого офісу, пояснили принцип роботи та особливості експлуатації, доставка була швидкою і зручна. ДБЖ Felicity забезпечує стабільну роботу техніки, а ТОВ «АМЕЛ.ЮА» надало всю необхідну підтримку та гарантію, тому тепер я впевнено можу радити їх всім, хто шукає надійні гібридні джерела безперебійного живлення для офісної або промислової техніки.

Please Log in or Create an account to join the conversation.