Чи варто брати мийку високого тиску для дому та дачі?

1 month 1 week ago
Irina Vereshuk
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Чи варто брати мийку високого тиску для дому та дачі? #16203
Підкажіть, будь ласка, чи реально мийка високого тиску полегшує прибирання біля будинку і догляд за машиною? Дивлюсь різні моделі, але не розумію, чи є сенс брати дорожчу або для побутових потреб вистачить простішої. Хочу використовувати для авто, плитки у дворі та паркану.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago
Solomonova Tina
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Чи варто брати мийку високого тиску для дому та дачі? #16204

Irina Vereshuk wrote: Підкажіть, будь ласка, чи реально мийка високого тиску полегшує прибирання біля будинку і догляд за машиною? Дивлюсь різні моделі, але не розумію, чи є сенс брати дорожчу або для побутових потреб вистачить простішої. Хочу використовувати для авто, плитки у дворі та паркану.

Я теж довго вагалась, чи потрібна така техніка, але в результаті була замовлена через інтернет-магазин Мікс мийка високого тиску текман , і тепер реально шкодую тільки про те, що не купила раніше. Машину миє швидко і без зайвих зусиль, бруд з плитки та доріжок збиває добре, і сам процес став набагато простішим. У користуванні вона зрозуміла, нічого складного немає, все запускається без проблем. Після кількох використань можу сказати, що для дому це дуже практична річ, яка економить і час, і сили.

Please Log in or Create an account to join the conversation.