Вчити IT з нуля

2 years 6 months ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Вчити IT з нуля #2581
Друзі, у когось є мрія змінити професію? Я хочу у сферу ІТ перекваліфікуватись, але все потрібно вчити з нуля. З чого власне почати та чи варто це робити після 30-ти?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 6 months ago
Ostapov Vlad
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Вчити IT з нуля #2626
Як на мене, після 30-ти - чудовий свідомий вік, щоб отримати нову професію. Уже точно знаєш, чого хочеш.

2 years 6 months ago
Богдан Лозов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Вчити IT з нуля #2633
Насправді практично немає обмежень по віку для входження у сферу І, тут головне вміння працювати А навчитися всього реально, якщо є бажання. Обирайте курс у школі Foxminded, я для себе вже підібрав https://foxminded.ua/kurs-golang-1/ для підготовки Junior Golang-розробників. Це тільки початок буде до досягнення мети, але я знаю, що зможу. А тут мені допоможе досвідчена команда викладачів.

2 years 4 months ago
Ганна Бикова
Новачок
Новачок
More
Вчити IT з нуля #2957
Привіт, гурт! Шукаю якийсь хороший курс з фотографії онлайн. Може, хто має досвід?

"Нельзя изменить ход истории, повесив все портреты лицом к стене." - Неру Джавахарлал

2 years 4 months ago
Поліна Даненко
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Вчити IT з нуля #2995
Привіт! Моя подруга зараз навчається на освітній платформі SKVOT і каже, що вони мають відмінний курс "Фотографія". Тобто, можливо, просто відвідайте https://skvot.io/uk/course/1237-fotografiya та самостійно дізнайтеся всі подробиці про курси.

Нравится, не нравится - империя развалится!

2 years 4 months ago
Kombat Malik
Новачок
Новачок
More
Вчити IT з нуля #3091
Вчитися працювати в цій сфері звичайно можна з нуля, але скільки в такому випадку буде тривати навчання?