Реабілітація після ампутації

1 year 3 months ago
Evan Duke
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Реабілітація після ампутації #8421
Привіт усім! Мене цікавить, чи має хтось досвід реабілітації після ампутації в Fizio? Чув, що ця організація спеціалізується на відновленні людей після таких важких травм. Я сам потрапив в таку ситуацію і зараз шукаю, де мені можуть допомогти з реабілітацією. Важливо, щоб були не тільки фізіотерапевти, а й психологи, адже після такого труднощі не лише фізичні, а й психологічні. Можливо, хтось пройшов реабілітацію саме після ампутації або знає, як вони працюють з такими випадками. Буду вдячний за будь-який досвід чи поради!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 months ago
Thukk Serien
Новачок
Новачок
More
Реабілітація після ампутації #8422
Можу поділитися своїм досвідом, бо я проходив реабілітацію після ампутації ноги в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-amputacii/ . Знаю, як важливо знайти правильну організацію, яка не лише займається фізичним відновленням, а й враховує психологічні потреби. Від самого початку Fizio вразила мене своїм індивідуальним підходом. Мене не просто направили на стандартну реабілітацію, а розробили для мене комплексний план, який враховував не тільки фізичні вправи, але й психологічну підтримку. В перші кілька тижнів основна увага була на фізіотерапії — спеціальні вправи для зміцнення м'язів, тренування на протезі, щоб звикнути до нових умов. Проте те, що мені найбільше допомогло, це робота з психологом. Вони мають фахівців, які не тільки підтримують, а й навчають справлятися з емоціями після важких змін в житті. Для мене це було дуже важливо, бо інколи здавалось, що втратив не тільки ногу, а й частину себе. В Fizio мені допомогли відновити впевненість у собі та знайти сили рухатися вперед.

1 year 3 months ago
Tobias Dorian
Новачок
Новачок
More
Реабілітація після ампутації #8430
Дуже цікаво, що ви ділитесь своїм досвідом, і здається, що Fizio дійсно надає комплексну допомогу людям, які пережили ампутацію. Я також чув про цю організацію і те, що вони працюють з різними випадками, не тільки з фізичними травмами, а й з психологічними аспектами відновлення. Вважаю, що в таких ситуаціях дуже важливо мати підтримку не тільки на фізичному рівні, а й на емоційному. Наскільки я розумію, вони працюють на результат і допомагають людям повернутися до повноцінного життя після складних ситуацій.