Хто вже стикався з українським брендом Tsevau

1 year 2 months ago
Tobias Dorian
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Хто вже стикався з українським брендом Tsevau #8867
Привіт! Хотіла поцікавитись у тих, хто вже стикався з українським брендом Tsevau. Я помітила, що вони мають досить широкий асортимент топів, але не можу зрозуміти, чи відповідає якість їхньої продукції цінам. Як вам їхній одяг? Я бачу, що вони орієнтуються на сучасні тренди, але цікаво, чи комфортно носити ці топи на щодень, чи вони більше для святкових випадків? Може, у когось є досвід покупки таких топів? Своїм запитанням намагаюся з’ясувати, чи варто витрачати на них гроші, адже завжди важливо поєднувати стиль з комфортом

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago 1 year 2 months ago by Evan Duke.
Evan Duke
Новачок
Новачок
More
Хто вже стикався з українським брендом Tsevau #8871
Я нещодавно купила кілька топів у https://tsevau.com/catalog/topy/ і можу поділитися своїми враженнями. Загалом, я дуже задоволена. Мабуть, найголовніше, що варто зазначити — це те, як комфортно я себе почуваю в їхніх речах. Оскільки я, як і багато інших, проводжу в одязі цілий день, для мене важливо, щоб одяг був не тільки стильним, але й практичним, зручним. У Tsevau мені вдалося знайти саме таке поєднання. Тканини, які вони використовують, досить м’які, не подразнюють шкіру і досить добре «дихають», що є дуже важливим для довготривалого носіння. Що стосується стилю, то у них дійсно цікаві варіанти, які можуть підходити як для більш повсякденних образів, так і для більш елегантних виходів. Я купила один топ із класичним кроєм — він простий, але має оригінальні деталі, як-от декоративні вставки на плечах. Він дуже добре поєднується як з джинсами, так і з більш елегантними брюками. Для святкових випадків я також знайшла декілька топів, які мають більш виразний дизайн, але вони не виглядають надмірно пафосно, що мені дуже сподобалось. Усе, що я купувала в Tsevau, зберігає форму після прання, не деформується і не втрачає кольору, що теж є великим плюсом.

1 year 2 months ago
Thukk Serien
Новачок
Новачок
More
Хто вже стикався з українським брендом Tsevau #8872
Доброго дня! Я теж мала досвід покупки топів в Tsevau і можу підтвердити, що вони справді виглядають дуже стильними та актуальними. Я загалом люблю бренди, які створюють щось сучасне, але не занадто вишукано, що не зручно носити кожен день. І в Tsevau якраз такі моделі — вони не надто кричущі, але водночас одразу видно, що це не стандартний одяг. Що мені сподобалось — це їхній підхід до деталей: навіть найпростішу модель можуть «оживити» якимись цікавими елементами. Наприклад, топи з еко-шкіри або з асиметричними вирізами виглядають дуже ефектно. Я сама намагаюсь поєднувати стиль з практичністю, і, здається, з Tsevau це вийшло.

1 year 2 months ago
Klift Angela
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Хто вже стикався з українським брендом Tsevau #9013
А цей бренд верхній одяг шиє?

1 year 1 month ago
Ostapov Vlad
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Хто вже стикався з українським брендом Tsevau #9077

Klift Angela wrote: А цей бренд верхній одяг шиє?

Якось я не цікавився цим питанням, якщо чесно.... Можливо, тому що вже маю перелік перевірених виробників верхнього одягу, яким насправді можна довіряти. До прикладу куртки чоловічі зимові купую лише від BRAGGART . Це - німецький бренд, який себе чудовим чином зарекомендував і зараз є максимально популярним серед українців