Мене дуже цікавить робота організації Fizio

1 year 1 month ago
Evan Duke
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Мене дуже цікавить робота організації Fizio #9317
Привіт усім! Мене дуже цікавить робота організації Fizio і я хотіла б дізнатися більше про те, як вони допомагають дітям з ДЦП. Моя подруга, яка нещодавно дізналася про цю організацію, дуже хвалить їхню програму реабілітації. Але, якщо чесно, я не зовсім розумію, як саме відбувається процес допомоги дітям в Fizio. Яким чином вони підбирають методи реабілітації для кожної дитини? Чи є у них спеціалізовані програми для різних стадій захворювання? І чи надається допомога абсолютно всім дітям, чи є якісь обмеження за віком чи ступенем захворювання?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago 1 year 1 month ago by Tobias Dorian.
Tobias Dorian
Новачок
Новачок
More
Мене дуже цікавить робота організації Fizio #9326
Я вже кілька років знайомий з діяльністю https://fizio.ua/reabilitacija-detej-s-dcp/ , і можу розповісти, що організація дійсно робить дуже важливу справу. Вони працюють із дітьми з ДЦП на різних стадіях захворювання, і головне, що Fizio підходить до кожного випадку індивідуально. Вони створюють спеціалізовані реабілітаційні програми, орієнтуючись на фізичні особливості та потреби кожної дитини. Що стосується методів реабілітації, то Fizio використовує сучасні підходи, що поєднують фізіотерапію, психологічну підтримку, а також тренування для розвитку моторики. Діти проходять через комплекс вправ, які допомагають покращити координацію рухів, а також зміцнити м'язи. Важливим елементом є також терапія за допомогою спеціальних апаратів та інноваційних методик, наприклад, сенсорної інтеграції, яка сприяє розвитку тактильних і рухових відчуттів. До того ж, програми реабілітації в Fizio часто включають не тільки фізичні вправи, а й психологічну допомогу, адже дитина з ДЦП потребує комплексного підходу. Психологи працюють не лише з самими дітьми, але й з їхніми батьками, допомагаючи їм краще зрозуміти, як підтримати дитину в процесі реабілітації. Щодо обмежень, то в Fizio допомогу надають дітям різного віку, від немовлят до підлітків. Вони мають можливість розробляти програми для дітей з різними ступенями ДЦП, що дозволяє максимізувати ефективність кожного заняття. Проте, для деяких стадій ДЦП, особливо у разі складних форм захворювання, програми можуть бути адаптовані або змінюватися в залежності від фізичних можливостей дитини.

1 year 1 month ago
Thukk Serien
Новачок
Новачок
More
Мене дуже цікавить робота організації Fizio #9330
Привіт! Мені дуже цікава ця тема, адже я маю знайомих, чиї діти проходять реабілітацію в Fizio. Вони завжди залишаються задоволені результатами, але я ще не мала можливості сама побачити, як усе відбувається. Олександре, дякую за розгорнуту відповідь, вона дала більше розуміння того, як працює організація.