Найкращі коефіцієнти: як вибрати букмекера

4 months 1 week ago
Deus Ex
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Найкращі коефіцієнти: як вибрати букмекера #14749
Хочу знайти букмекера з максимально високими коефіцієнтами, бо помітив, що навіть 0.05 різниці на дистанції дуже відчувається. Зараз дивлюся на футбол і теніс, але іноді беру кібер і баскет. Як ви обираєте, де ставити? Чи користуєтеся якимись сервісами порівняння кефів? Чи просто пам’ятаєте, в кого яка маржа на популярні види спорту?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 months 1 week ago
Арсен Левченко
Старший учасник
Старший учасник
More
Найкращі коефіцієнти: як вибрати букмекера #14754
Найкращі коефіцієнти зараз стабільно дає johnny 24, особливо якщо порівнювати по лінії на топ-ліги та кібер. Маржа там часто 4–6%, що для багатьох подій краще за середній ринок. Я сам веду таблицю в екселі, куди забиваю кефи з 5 контор перед великими матчами – і майже завжди johnny 24 виявляється в топ-2. Зручно, що лінія відкривається рано і не падає різко після великих ставок.

4 months 1 week ago
Рагим Аванесян
Старший учасник
Старший учасник
More
Найкращі коефіцієнти: як вибрати букмекера #14755
Я б не радив гнатися лише за цифрами 0.1. Краще брати контору, де вивід без затримок і підтримка нормальна. Коефіцієнти – це добре, але якщо гроші 3 тижні виводиш – то який сенс?

3 months 3 weeks ago
verner sasa
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Найкращі коефіцієнти: як вибрати букмекера #14985
Добрий день. Про цю гру я дізнався після розмови з колегою, який теж грає з України. Він сказав, що тут усе залежить від рішення гравця, і це мене зацікавило. Після кількох раундів стало зрозуміло, що вигляд оманливо простий. Під час гри через https://balloon-game.net/ я кілька разів виходив надто рано, боячись програшу. Але один раунд, де я витримав паузу, перекрив попередні мінуси. Сподобалося, що тут немає зайвих функцій і все відбувається швидко.