Порадьте вхідні двері

2 years 3 months ago
Борис Левицки
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Порадьте вхідні двері #3336
Порадьте, будь ласка, якісні вхідні двері.
Яких виробників ви знаєте, кому можна довіряти?
Де в Києві подивитися якісні двері?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 3 months ago
wwwa wwwa
Старший учасник
Старший учасник
More
Порадьте вхідні двері #3337
Точно скажу, що кращий варіант - це вхідні двері Rodos . Але перед тим, як обирати, вам варто розуміти деякі деталі. Заміри мають бути максимально точними. Варто приділити увагу дверям з підвищеним рівнем звукоізоляції та теплоізоляції. Крім того, не забувайте про якісну фурнітуру - щоб двері легко зачинялися, без шуму, та щільно прилягали, тоді не буде протягів.

2 years 3 months ago
quinny harley
Старший учасник
Старший учасник
More
Порадьте вхідні двері #3339
От добре, я теж хотіла двері міняти

9 months 1 week ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Порадьте вхідні двері #11763
Зараз займаюся ремонтом, і на цьому етапі зрозумів, що ринок величезний – від дешевих моделей, які виглядають доволі посередньо, до дорогих, де важко зрозуміти, чи ціна виправдана. Дуже хочу знайти варіант, де буде поєднання якості матеріалів, гарного дизайну та адекватної вартості. Мені важливо, щоб двері служили довго, не розсохлися і не втратили вигляд через кілька років.

9 months 1 week ago
Леди красивая
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Порадьте вхідні двері #11764
Я недавно сам пройшов через цей етап, і теж довго шукав щось надійне серед сотень пропозицій. Раджу звернути увагу на Maxi Двері — це спеціалізований магазин, де є великий вибір моделей різного стилю й кольору. Найприємніше, що вони пропонують саме якісні міжкімнатні двері https://maxidveri.com/shop/mizhkimnatni-dveri , які роблять приміщення затишним і сучасним. У них можна знайти як класичні рішення, так і щось більш модернове, залежно від смаку. Сервіс приємний: допомагають підібрати модель, підказують із розмірами, організовують доставку. Я замовляв через сайт і залишився задоволений, адже ціна відповідає рівню продукції.