Як лікують катаракту у Дніпрі?

1 year 10 months ago
Світлана Поліщук
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Як лікують катаракту у Дніпрі? #5243
Привіт! У мого дідуся недавно діагностували катаракту, і я хотів би дізнатися більше про способи її лікування. Я чув, що від катаракти можна навіть осліпнути, але не знаю, які існують ефективні методи лікування. Чи можна вилікувати катаракту без операції, чи є якісь консервативні методи, які можуть допомогти?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 10 months ago
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Як лікують катаракту у Дніпрі? #5244
Привіт! На жаль, консервативне лікування катаракти є лише тимчасовим і може полегшити симптоми, але не вирішує основну проблему. На ранніх стадіях можна використовувати спеціальні окуляри або контактні лінзи для покращення зору, але ці методи не зупиняють прогресування катаракти. Основним і найефективнішим методом лікування катаракти є хірургічне втручання. Операція з видалення катаракти зазвичай проводиться з використанням сучасних технологій і є досить безпечною та ефективною.

1 year 10 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Як лікують катаракту у Дніпрі? #5245
Щоб вибрати кваліфікованого лікаря, слід звернути увагу на його досвід, відгуки пацієнтів і наявність сучасного обладнання. Обов'язково проконсультуйтесь з кількома спеціалістами перед прийняттям остаточного рішення.

1 year 10 months ago 1 year 10 months ago by Андрей Соколовский.
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Як лікують катаракту у Дніпрі? #5246
Операція з видалення катаракти у Дніпрі https://visium.com.ua/dnepr/ua/uslugi/lechenie-katarakty/ зазвичай проводиться за допомогою фемтосекундного лазера або ультразвукової технології (факоемульсифікація). У першому випадку лазер використовується для розподілу катаракти на дрібні частинки, які потім видаляються. У другому випадку ультразвукові хвилі розщеплюють катаракту, і її частини всмоктуються. Після видалення катаракти лікар імплантує штучний кришталик, який відновлює нормальний зір. Операція зазвичай триває близько 15-30 хвилин, і більшість пацієнтів можуть повернутися до звичайного життя вже через кілька днів. Ризики включають інфекції, кровотечі або проблеми з імплантованим лінзою, але вони зустрічаються рідко.