Як подолати післяродову депресію?

1 year 9 months ago
Павло Шанковський
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Як подолати післяродову депресію? #5677
Привіт, дівчата. Після народження малюка відчуваю дуже сильні емоційні перепади, інколи це схоже на депресію. Я чула, що багато мам проходять через це, але не знаю, як собі допомогти. Чи є у когось досвід, як ефективно подолати післяродову депресію? Які методи або підходи вам допомогли?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 9 months ago
Олександр Пинаев
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Як подолати післяродову депресію? #5678
Те, що ти зараз відчуваєш, дійсно може бути важким, але пам'ятай, що ти не одна. Перше, що я б порекомендувала, це звернутися за допомогою до фахівців, таких як психотерапевт, який спеціалізується на післяродових станах. Також важливо підтримувати зв'язок з друзями та родиною, не залишатися наодинці зі своїми почуттями. Намагайся знайти час для себе, хоча б це і складно, коли у тебе маленька дитина. Хороша ідея — займатися легкою фізичною активністю, як-от прогулянки на свіжому повітрі. На порталі МАМ ти зможеш знайти багато корисних статей про жіноче здоров'я https://mam.in.ua/category/zhinoche-zdorovya/ , включно з ресурсами і порадами щодо подолання післяродової депресії. Там є інформація про те, як правильно доглядати за собою в цей період і де шукати професійну допомогу. Не забувай, що турбота про себе — це теж турбота про твою дитину.

Please Log in or Create an account to join the conversation.