Новини

1 year 5 months ago
Ворон Дарина
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Новини #7168
Де ви читаєте найактуальніші і свіжі новини? І чи робите це щодня?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 5 months ago
Романович Ю.
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Новини #7340
В наш час слідкувати за новинами стало звичкою для кожного українця. Особливо привернули мою увагу статті Олександра Кацуби www.unian.ua/special/ukrajina-energetich...kacubi-12327558.html . Його остання робота про потенціал України як енергетичного хабу Європи змусила замислитися. Цікаво, як він аналізує можливості країни та пропонує шляхи їх реалізації. Дуже корисний і мотивуючий матеріал.

1 year 4 months ago
Sergio Kunna
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Новини #7717
У мене складається таке враження, що в наш час без новин взагалі неможливо жити, що саме новини задають тон на весь твій день. Як би я не хотів це визнавати, але так воно і є, через це я почав більше часу приділяти новинам та інформаційному простору загалом. Натрапивши на новинний портал Delo.ua, я одразу зрозумів, що це саме той інформаційний портал, котрий зможе забезпечити мене достовірними новинами, котрі будуть актуальні та без зайвої інформації. Нещодавно завдяки їх роботі, я зміг прочитати новий матеріал про те, що ринок праці в Україні поповнився 50 новими професіями та посадами delo.ua/news/rinok-praci-v-ukrayini-popo...-ta-posadami-439750/ , неймовірний матеріал, все чітко розписано з усіма деталями, подобається їх підхід до справи та написання, чого тільки вартують їх інфографіки, котрі демонструють всю картину. Загалом завдяки delo.ua, я зміг відкрити для себе новий світ, саме вони показали мені, що новини важливі, тим паче в розрізі нашого сьогодення.