Підкажіть, де у Львові можна зробити МРТ якісно і без черг?

1 year 2 weeks ago
Gal Anana
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Підкажіть, де у Львові можна зробити МРТ якісно і без черг? #9732
Потрібна порада де у Львові можна зробити МРТ, щоб не сидіти в чергах пів дня, а ще бажано, щоб все було точно, по-сучасному й з нормальним ставленням до пацієнтів? Буду вдячний за реальні рекомендації, бо зараз стільки варіантів, що вже й не знаю, кому довіряти...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 weeks ago 1 year 1 week ago by Dalado Oscar82.
Dalado Oscar82
Старший учасник
Старший учасник
More
Підкажіть, де у Львові можна зробити МРТ якісно і без черг? #9733
Привіт! Був в тебе у місті буквально місяць тому теж ламав голову, куди піти. І скажу чесно, не прогадав, коли обрав клініку, ось посилання де у Львові можна зробити МРТ якісно, без нервів і без затримок. Це сервіс mri-expert, і я реально в захваті! Прийшов по запису все чітко, без затримок, персонал уважний, роз’яснили кожен момент. Апаратура сучасна, і результат отримав вже того ж дня! Завдяки цьому обстеженню лікар нарешті зміг поставити правильний діагноз і призначити дієве лікування.

1 year 2 days ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Підкажіть, де у Львові можна зробити МРТ якісно і без черг? #10076
Зверталися до клініки HBMedical у Києві, коли виникли підозри на викривлення хребта в дитини. Лікар направив на рентген. Дуже сподобалося, що прийом відбувся без затримок. Персонал ввічливий, все чітко пояснили: як проходить процедура, що буде видно на знімках. Результати надали швидко, в електронному форматі — зручно для подальшого лікування. Раджу звернутися саме сюди щоб зробити рентген хребта в Києві якщо потрібен точний результат. Також в них є і МРТ.

7 months 2 weeks ago
Олександр Туренко
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Підкажіть, де у Львові можна зробити МРТ якісно і без черг? #12825
можу рекомендувати медичний центр www.meddiagnostica.com.ua/uk/diagnostics/mrt/ у Києві. Вони мають сучасний приватний томограф Siemens останнього покоління. Лікарі високопрофесійні та спеціалізуються саме на діагностиці патологій хребта методом МРТ. Я нещодавно проходив у них обстеження всіх відділів хребта після травми. Все сталося на найвищому рівні – швидка онлайн реєстрація, затишна обстановка, компетентний персонал. Отримав якісні знімки та вичерпну консультацію лікаря.

6 months 1 week ago
Даниїл Родін
Новачок
Новачок
More
Підкажіть, де у Львові можна зробити МРТ якісно і без черг? #13532
Якщо хочеш пройти МРТ без довгих черг і отримати точні результати, рекомендую Центр діагностики Святої Марії у Львові (вул, Кульпарківська 95). В них сучасне обладнання, кваліфікований персонал і зручний запис на обстеження, без зайвого очікування. Всі дослідження проводяться швидко, також плюсом є те що, в них ціни доступні.