Турнірні сповіщення в аппі: пропустиш — втратиш шанс?

6 months 3 weeks ago
AngejK Slone
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Турнірні сповіщення в аппі: пропустиш — втратиш шанс? #13268
Встановив апп Elslots тиждень тому, і пуші про турніри одразу стали частиною рутини — один прилетів о 20:00: "Старт 'Легендарної Добичи', реєструйся зараз", і я встиг клікнути, обрав слот від 3 Oaks з каскадами, бо там очки нараховуються швидше за раунди. Без нього сидів би в слотах, а не в турнірному лоббі, де все видно: таблиця лідерів, таймер, і твоє місце в реал-тайм. Але інколи пуші дратують — то про міні-турнір на вихідних, то нагадування за годину до фінішу, наче апп знає, що я забуду. Вимкнув половину в налаштуваннях, лишив тільки про старти, бо пропустити реєстрацію — значить втратити шанс на пул, особливо в тих, де місця обмежені. На Android все приходить стабільно, навіть на слабкому сигналі, і автологін рятує від повторного входу. Для мене це як будильник для азарту: корисно, якщо не ігнорувати. А ви як реагуєте на пуші — відразу заходите чи ставите на паузу?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

6 months 3 weeks ago
Daniel Turner
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Турнірні сповіщення в аппі: пропустиш — втратиш шанс? #13271
Турнірні сповіщення в аппі elslots — це мій рятівний круг, бо без них легко пропустити старт, як з "Золото Империи", де реєстрація закривається за годину. Пуші приходять помірковано: про доступність турніру, нагадування за 30 хвилин, і ти клікаєш — одразу в грі, з автологіном і оновленою таблицею. Налаштував тільки на великі пули, бо міні-турніри не дратують, якщо вимкнути, а пропустити великий — шкода, бо очки починають нараховуватися з нуля. На iOS все гладко, без лагів, і якщо забув — завжди можна зайти через сайт, але пуш рятує час. Головне — перевіряти в "Акціях", де правила і таймери. Якщо сумніваєшся в налаштуваннях, зазирни в апп-розділ — там як кастомізувати без зайвого.

Please Log in or Create an account to join the conversation.