Бонуси на вихідні: серія на 3 депозити — хитрість чи допомога?

6 months 3 weeks ago
AngejK Slone
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Бонуси на вихідні: серія на 3 депозити — хитрість чи допомога? #13272
Минулих вихідних у Elslots я активував серію бонусів на поповнення — ту, де кожен депозит з п'ятниці по неділю дає +50% плюс 20 фріспінів, і це ланцюжок на три кроки, якщо розтягнути. Почав з малого, бо вейджер х25 здавався нормальним, обрав слоти від Play’n GO, де вклад 100%, і перші два поповнення пройшли легко: фріспіни на Thunderstruck розкрутилися без стресу, а серія мотивувала не кидати, бо третій давав ще +25%. Але ближче до кінця зрозумів, що це хитрість — вейджер накопичується, якщо не встигнеш, бонус згорає, плюс часові ліміти на 3-7 днів, і не всі ігри зараховуються повноцінно. Для мене допомога, якщо граєш планом, але якщо емоції беруть верх — краще пропустити, бо ланцюжок тягне за собою. А ви закривали повну серію чи зупинялися посередині?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

6 months 3 weeks ago
Daniel Turner
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Бонуси на вихідні: серія на 3 депозити — хитрість чи допомога? #13277
Серія бонусів на вихідні в https://food-service.kiev.ua/ — це мій план на релакс, бо кожен депозит від 300 грн дає 50% + 20 фріспінів, і за три кроки накопичується до 150%, з вейджером х25, який відіграється в слотах Microgaming на повну. Я розтягую: перші два — для розігріву в Immortal Romance, де вклад 100%, а третій — з фріспінами на каскади, бо вони прискорюють. Не хитрість, якщо читати таблицю в акціях — там видно, які ігри йдуть на повну, і таймер гнучкий (3-7 днів). Закривав двічі, бо вигідно для регулярних сесій, без тиску на великий депозит. Якщо вагаєшся, зазирни в "Акції" — там умови і приклади, без зайвого.

Please Log in or Create an account to join the conversation.