Виведення коштів: швидкість обробки, скасовані заявки

6 months 2 weeks ago
AngejK Slone
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Виведення коштів: швидкість обробки, скасовані заявки #13405
Хто вже довго тут грає, підкажіть, як у вас реально з виведенням? Я недавно зробив першу заявка на виплату, і вона повисіла в обробці десь годин 6, хоча в правилах пишуть, що зазвичай усе проходить швидше. Потім наче гроші дійшли, але осад лишився, бо я вже перевіряв і картку, і банк, думав, що щось не так. Чи були у вас скасовані заявки, що писала підтримка в таких випадках і чи є сенс розбивати суму на кілька менших, щоб процес ішов швидше?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

6 months 1 week ago
Daniel Turner
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Виведення коштів: швидкість обробки, скасовані заявки #13475
У мене зазвичай усе доходить без пригод, але пару разів теж були затримки, особливо у вихідні. Я для себе зробив правило: спочатку кілька разів виводжу невеликі суми, щоб переконатися, що з карткою й банком усе окей, а вже потім формую більшу заявку. Ще помітив, що через застосунок зручніше стежити за статусом операцій, тому свого часу вирішив просто Паріматч скачати і не паритися з постійними входами через браузер. Коли одна заявка в мене “відкотилася”, підтримка пояснила, що треба було пройти додаткову перевірку документів, і після того всі наступні виплати вже проходили без скасувань. Раджу не панікувати одразу, а написати в чат, уточнити причину й паралельно перевірити, чи сам банк часом не блокує перекази.

Please Log in or Create an account to join the conversation.