Шукаю автошколу в Києві, порадьте нормальну

3 months 1 week ago
Deus Ex
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Шукаю автошколу в Києві, порадьте нормальну #15298
Привіт усім! Я давно вже хочу отримати права, але ніяк не можу знайти нормальну автошколу в Києві. Багато чую про різні варіанти, але боюся, що десь будуть погані інструктори або неякісна теорія. Хочу, щоб навчання було зручним, бо працюю допізна, і онлайн-теорія була б ідеальною. Також важливо, щоб практика проходила на нормальних машинах, бажано автомат, бо механіку я боюся. Цікавить, скільки часу реально займає весь процес від запису до отримання прав, бо чула, що в когось тягнеться півроку. Ще б хотіла дізнатися про ціни, чи є розстрочка, і чи реально скласти іспити з першого разу. Може хтось нещодавно закінчував курси і може порадити хорошу школу?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 1 week ago
Арсен Левченко
Старший учасник
Старший учасник
More
Шукаю автошколу в Києві, порадьте нормальну #15299
Я знайшов відмінний варіант. Рекомендую звернути увагу на автошколу Джаст. У них теорія повністю онлайн, зручно ввечері, практика з досвідченими інструкторами, є розстрочка платежів. Багато учнів складають іспити з першого разу. Ось деталі про курси водіння в Києві . Вони акредитовані МВС, навчають вже 14 років, забезпечують навчання навіть під час блекаутів, безліміт теорії, індивідуальний підхід. Повний курс теорія + водіння виходить вигідно, практика на автоматі чи механіці без доплат. Я сам закінчував там і залишився дуже задоволений, бо все чітко організовано і без зайвих нервів.

3 months 1 week ago
Рагим Аванесян
Старший учасник
Старший учасник
More
Шукаю автошколу в Києві, порадьте нормальну #15300
Я теж чув про Джаст, кілька знайомих там вчилися. Кажуть, що інструктори спокійні, не кричать, пояснюють все нормально. Теорію онлайн реально зручно дивитися, можна переглядати лекції ще раз. І головне — багато хто здавав з першого разу. Мені подобається, що вони не кидають учнів після теорії, а допомагають до самого іспиту в сервісному центрі.