Де вигідніші коефіцієнти: порівняння букмекерів

2 months 2 weeks ago
Deus Ex
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Де вигідніші коефіцієнти: порівняння букмекерів #15627
Привіт усім. Хотів би дізнатися вашу думку щодо коефіцієнтів. Зараз дивлюся на кілька контор і помічаю, що на одні й ті самі матчі коефіцієнти дуже відрізняються. Наприклад, на топові футбольні ліги в одних букмекерів маржа нижча, а в інших вища. Мене цікавить, чи є сенс постійно порівнювати кілька платформ перед кожною ставкою? Чи є якісь контори, які стабільно дають кращі цифри на футбол, теніс і баскетбол? Дуже часто бачу, що на маловідомих сайтах коефіцієнти вищі, але боюся проблем з виплатами.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 2 weeks ago
Арсен Левченко
Старший учасник
Старший учасник
More
Де вигідніші коефіцієнти: порівняння букмекерів #15629
Коефіцієнти дійсно один з головних факторів для багатьох гравців. Різниця в 0.05–0.10 на подію може суттєво впливати на довгостроковий результат. Багато хто порівнює популярні контори: одні стабільно вищі на футбол, інші краще на теніс чи кіберспорт. Особисто я завжди перевіряю кілька платформ перед серйозною ставкою. Зручний інтерфейс і швидкий пошук подій теж важливі. Наприклад, якщо хочете просту навігацію і нормальні коефіцієнти на більшість видів спорту, зверніть увагу на Parimatch ua . Там досить зручно все влаштовано, особливо в мобільній версії.

2 months 2 weeks ago
Рагим Аванесян
Старший учасник
Старший учасник
More
Де вигідніші коефіцієнти: порівняння букмекерів #15632
Коефіцієнти — це важливо, але не єдиний критерій. У мене є 3–4 основні контори, між якими я перемикаюсь залежно від події. На топові матчі різниця зазвичай невелика (0.03–0.07), а от на менш популярні види спорту або лайв вже помітніше. Головне — не гнатися лише за найвищим числом, бо іноді це означає вищу маржу на інші ринки або проблеми з виплатами.