Що подати до салату?

2 months 1 week ago
Степан Петренко
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Що подати до салату? #15811
Привіт! Потрібна порада по меню. Планую приготувати легку вечерю - буде свіжий овочевий салат і кускус, але не можу визначитись, яке м’ясо краще додати.

Думаю між варіантами: запекти курку чи зробити щось типу гуляшу, але не знаю що краще підійде до такого гарніру. Не хочеться, щоб страва була занадто важкою або навпаки прісною.

Підкажіть, як ви поєднуєте такі страви? Можливо є якісь перевірені варіанти м’яса або рецепти?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 4 days ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Що подати до салату? #15872
Кускус нейтральний і миттєво вбирає соки, тому курка може вийти трохи сухуватою, а гуляш занадто "заб’є" легкість овочевого салату. Я в таких випадках зазвичай обираю соковиту яловичину, але не тушковану, а швидко обсмажену. Щоб вечеря не здавалася прісною, спробуйте додати до м'яса дрібку куміну або трохи лимонної цедри - це фантастично розкриває смак крупи. Головне не перетримати на вогні, щоб зберегти м'якість усередині, тоді поєднання з хрусткими овочами буде ідеальним.

Якщо хочеться справді ресторанного рівня вдома, то кращого варіанту за класичний товстий край годі й шукати. Ви можете замовити преміальні стейки рибай https://myastoriya.com.ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-ribay/ які завдяки мармуровості залишаються ніжними навіть при мінімальних зусиллях у приготуванні. До речі, таку яловичину краще просто посолити та поперчити вже після смаження, щоб не перебивати природний аромат. Це позбавить вас необхідності готувати складні соуси, а вечеря залишиться поживною та водночас не перевантажить шлунок перед сном.

Please Log in or Create an account to join the conversation.