Красиве крісло в кабінет

2 months 1 week ago
Степан Петренко
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Красиве крісло в кабінет #15815
Хочу купити мега круте крісло собі в кабінет. Вони недешеві, тому хочу, щоб воно було реально якісне і комфортне, а не просто гроші віддати.

Хто вже обирав дорогі крісла в кабінет: на що звертати увагу, де краще дивитись і чи варто переплачувати за бренд? Дякую за поради і ваш досвід.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 4 weeks ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Красиве крісло в кабінет #15941
Якщо проводиш за столом по кілька годин щодня, економити не варто. У мене було “красиве, але дешевше” - через рік спина дала про себе знати. Зараз користуюсь якісною моделлю з хорошою ергономікою і різниця колосальна.

На що дивлюся тепер обов’язково: регулювання по висоті й глибині сидіння, підтримка попереку, механізм гойдання, щільність наповнювача та оббивка (сітка або якісна тканина краще, ніж дешевий шкірзам). Ще важливий каркас - метал надійніший за пластик.

Я переглядав різні варіанти, порівнював характеристики і відгуки, зручно дивитися моделі з детальними описами на https://stul-i-stol.com.ua/ - там якраз великий вибір кабінетних крісел і можна зрозуміти, за що платиш.

Щодо бренду - переплата має сенс, якщо це перевірений виробник із гарантією і реальною ергономікою. Але іноді можна знайти менш розкручений бренд з такими ж характеристиками, тільки без “націнки за ім’я”. Головне - не поспішати і по можливості посидіти в кріслі перед покупкою.

Please Log in or Create an account to join the conversation.