Новини ігор

2 years 4 weeks ago
Валентин Дмитренко
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Новини ігор #4194
Перебуваючи вдома у більшості випадків я присвячую себе іграм і я завжди знаходжу щось цікаве на порталі Gameverse. Обговорюючи останні ігрові новини https://gameverse.com.ua/news/ котрі можна тут почитати з друзями, ми часто завмираємо від захоплення чи здивування нових анонсів і трейлерів. Сьогодні, під час обідньої перерви на роботі, я розповів колегам про деякі новинки. Це завжди змушує нас замислитися над тим, які ігри варто додати до нашої колекції. А коли маємо час на вихідних, то можемо разом пограти та оцінити якість нової гри та навіть інколи влаштувати дискусію.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 months ago
wwwa wwwa
Старший учасник
Старший учасник
More
Новини ігор #8251
Какие самые актуальные новости по КС ГО? Часто вижу упоминания новых коллекций и скинов, но не всегда понятно, какие реально крутые. Есть ли хороший сайт с обзорами?

1 year 3 months ago
Потап Кранько
Старший учасник
Старший учасник
More
Новини ігор #8252
На CSGO-NEWS всегда выкладывают актуальные новости о новых кейсах, коллекциях и ценах на топовые скины. Недавно вышел разбор ак 47 путешественник – расписали его историю, редкость, возможные паттерны и лучшие наклейки для кастома. Загляни, если хочешь узнать больше.