Як можна дізнатися свій рівень холестерину у крові?

3 years 10 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Як можна дізнатися свій рівень холестерину у крові? #449
Доброго вечора усім. У мене медичне питання. Я хочу дізнатися, який у мене рівень холестерину у крові. Як це можна зробити. Чи це роблять у поліклініках? Заздалегідь дякую за відповідь.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 10 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Як можна дізнатися свій рівень холестерину у крові? #452
Ви дуже вірно робите, що цікавитеся своїм рівнем холестерину у крові. Але майте на увазі,, що не весь холестерин такий поганий, як усі про нього говорять. Є так званий холестерину ЛПНЩ «поганий холестерин» - ось його й треба контролювати.

3 years 10 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Як можна дізнатися свій рівень холестерину у крові? #453
Дуже вам дякую за таку змістовну та зрозумілу відповідь. А я завжди думав, що холестерин у крові весь поганий й та навіщо він там взагалі є...
Це все дуже цікаво. Ви, мабуть, медичний працівник?

3 years 10 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Як можна дізнатися свій рівень холестерину у крові? #456
Якщо ви хочете знати свій рівень холестерину у крові, я би вам рекомендував зробити комплекс аналізів № 6 -
ліпідограму https://esculab.com/paket-6-lipidohrama-holesteryn-zahalnyy-tryhlitcerydy-lipoproteyidy-vysokoyi-schilnosti-lipoproteyidy-nyzkoyi-schilnosti-koefitciyent-aterohennosti-ka-%CE%B2lipoproteyidy Це було б більш доцільно, ніж просто знати свій рівень поганого холестерину.
Це комплекс аналізів покаже вам, скільки у вашій крові є поганого поганого холестерину (ліпопротеїди низької щільності), хорошого холестерину (ліпопротеїди високої щільності). Та ще є таке поняття, як коефіцієнт атерогенності - тобто співвідношення поганого холестерину та хорошого холестерину, який розраховується за спеціальною формулою та дає знання, скільки може бути у майбутньому поганого холестерину.

Attachments: