Дексаметазон

3 years 10 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Дексаметазон #450
Мені лікар призначив таблетки Дексаметазон. Але у мене звичайний бронхіт. А я точно знаю, що цей препарат (до речі, доволі важкий) призначають зовсім при інших захворюваннях. Наприклад, при черепно-мозвоій травмі. Чи може так бути, що лікар щось наплутав?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 10 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Дексаметазон #451
Якщо ви маєте сумніви, що вам призначено неадекватне лікування, то навіщо ви тут, на форумі, питаєтеся? Треба такі питання ставити своему лікарю. Нехай він вам все пояснить, та й ви будете спокійнісінько лікуватися далі ) .

3 years 10 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Дексаметазон #454
Не знаю, може у вас там лікарі всі нереально чудові. А у наших щось питати - марно. Вони або взагалі ігнорують, або так відповідають, що більше й питати не захочешь. Систему змінили, а лікарі залишилися ті ж самі ) ...

3 years 10 months ago 3 years 10 months ago by Андрей Соколовский.
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Дексаметазон #455
Згоден, бувають різні лікарі. Також як і пацієнти. Чи не так, панове?
Але це лікування є доволі грамотне, я вважаю. Зараз поясню. Таблетки Декаметазон https://apteka-ds.com.ua/product/deksametazon-tabletky-0-5-mh-10-sht-000002249 дуже ефективно знімають набряк. Це може бути набряк у бронхах - бронхоспазм. Набряк у гортані - при алергічній реакції, чи навіть анафілактичному шоці. Набряк у легенях - при коронавірусній інфекції, коли хворий лежить під ШВЛ. Набряк у мозку - при черепно-мозковій травмі.
Тому й має цей препарат такий широкий спектр дії. Зрозуміло?

Attachments: