Вязанные носки

1 year 8 months ago
Степан Петренко
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Вязанные носки #5850
А вы умеете вязать? Хочу себе на зиму связать теплые носочки чтобы ходить по дому. Тапочки не люблю, но люблю когда ногам тепло и мягко. Сложно этому научиться?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago
Александра Куренкова
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Вязанные носки #5869

Степан Петренко wrote: А вы умеете вязать? Хочу себе на зиму связать теплые носочки чтобы ходить по дому. Тапочки не люблю, но люблю когда ногам тепло и мягко. Сложно этому научиться?

А что, прикольная идея. Для начала стоит освоить основные приемы вязания на пяти спицах - этот процесс требует немного практики, но не является сложным. Важно выбрать правильную пряжу: натуральная шерсть обеспечит тепло, а небольшая примесь синтетики придаст эластичности и долговечности. Подробные уроки, как правильно вязать носки, можно найти на сайте MoeVjazanie http://moevjazanie.com/uroki/nosky/ там же рекомендую найти уроки для начинающих, чтобы освоить азы.

1 year 6 months ago
Марина Поль
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Вязанные носки #6865
мы вот как раз ищем, где можно оптом носки подобрать для своего магазина?

1 year 6 months ago
Oksana Drozdova
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Вязанные носки #6866
Питання звичайно дуже актуальне. Особливо в наші часи. Коли похолодання за вікном. От я в магазин також вже асортимент по шакрпеткам різноманітним завезла. І теплим також, завезла. І що я можу наразі сказати, що дуже класно все замовляти тепер просто через інтернет. Не треба автобусами їздити на закупки. А просто перейшла по посиланню на сайт інтернет-магазину. Там підібрала цікавий мені асортимент і зробила замовлення. А купити шкарпетки чоловічі opt-shkarpetok.com/cholovichi-shkarpetky/ ось по посиланню можна одразу по дуже вигідним цінам. Якщо хтось наразі задумується про це.

1 year 6 months ago
Потап Кранько
Старший учасник
Старший учасник
More
Вязанные носки #6921
Де знайти якісну пряжу в Україні? Хочеться спробувати щось новеньке.

1 year 6 months ago
quinny harley
Старший учасник
Старший учасник
More
Вязанные носки #6922
Я б на твоєму місці глянула магазин "Моя Пряжа". Там такий вибір, що очі розбігаються — від натуральної шерсті до модного акрилу, ось такий ще Газзал Супер Кід Мохер https://moyapryazha.com/gazzal-super-kid-mohair . Ціни нормальні, доставка швидка, а якщо щось не знаєш, консультанти реально допоможуть розібратися.