Купівля Стабілізатора напруги у Львові

3 years 6 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Купівля Стабілізатора напруги у Львові #785
Доброго вечора! Зараз дуже сильні перепади напруги, що дуже небезпечно для усієї техніки. Я знайшов вихід в купівлі стабілізатора напруги. Порадьте мені який краще купити, та в якому інтернет-магазині у Львові.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 6 months ago 3 years 6 months ago by Андрей Соколовский.
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Купівля Стабілізатора напруги у Львові #786
Привіт! У мене в домі останнім часом стала згорати техніка, і все це через перепад напруги. Купив стабілізатор напруги, і тепер техніка працює чудово, і я за неї спокійний. Тому тобі стабілізатор напруги точно не завадить.

3 years 6 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Купівля Стабілізатора напруги у Львові #787
От і я хочу бути за свою техніку спокійним, але не дуже можу визначитись який стабілізатор купити. Підкажи, який стабілізатор напруги ти собі купував, та в якому інтернет-магазині у Львові?

3 years 6 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Купівля Стабілізатора напруги у Львові #788
Мені також не дуже просто було обрати стабілізатор напруги, але дуже допоміг інтернет, де є вся потрібна інформація. Купив я собі Стабілізатор напруги Forte TVR-2000VA, в перевіренному інтернет-магазині https://allo.ua/ua/l-viv/stabilizatory-naprjazhenija/ де великий вибір техніки, по хорошим цінам.

Термозахист, захист від короткого замикання, захист від зниженої/підвищеної напруги. Даний стабілізатор, захищає мою техніку, і без нього в наш час просто ніяк.