Задумався над роботом-пилососом

1 year 1 month ago
Ліля Брик
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Задумався над роботом-пилососом #9435
Привіт! Почав замислюватися над покупкою пилососа-робота, але не дає спокою думка – а чи не буде це ще один “розумний гаджет”, який купив, потішився і забув? Реально прибирає пил щодня, чи просто бігає туди-сюди? Хто користується – розкажіть, чи варта гра свічок?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago
Карнавал Карнавал
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Задумався над роботом-пилососом #9492
Якщо ви втомилися від щоденного прибирання і шукаєте перевірене місце, де можна купити робот пилосос, то сміливо рекомендую Хобот магазин https://hobot.kiev.ua/ Я сам довго вагався, читав купу оглядів і порівнював ціни, але саме на сайті Хобот знайшов адекватну консультацію і розгорнуту інформацію по моделях. Мене приємно здивувала швидкість обробки замовлення — уже через два дні мій новенький пилосос трудився в моїй квартирі. До речі, сервіс тут просто на висоті: підказали, яка модель краще підходить для мого типу підлоги і навіть допомогли з налаштуванням. Плюс, що важливо — офіційна гарантія, а не як у деяких "сірих" продавців. Тепер мій пилосос прибирає навіть тоді, коли я на роботі, а я нарешті перестав сваритись з дружиною через крихти під столом. Якщо коротко — магазин Хобот справді заслуговує довіри, раджу від щирого серця.

11 months 3 weeks ago
Валентин Дмитренко
Старший учасник
Старший учасник
More
Задумався над роботом-пилососом #10215
Ви не підкажете, де зараз найкраще замовити мішки до пилососа? Хочу знайти якісні та доступні варіанти, щоб не довелося часто міняти. Чув, що є інтернет-магазини з великим вибором, але не знаю, яким дійсно варто довіряти. Ви де зазвичай купуєте?

11 months 3 weeks ago
Ірина Шамільченко
Старший учасник
Старший учасник
More
Задумався над роботом-пилососом #10216
Ой, я просто у захваті від того, як легко я замовила комплектуючі для пилососу в інтернеті! Я вже втомилася бігати магазинами у пошуках потрібних запчастин, а тут знайшла мішки до пилососів https://spparts.com.ua/mishky-dlya-pylososiv/c2275/ за адекватною ціною. Вибір величезний, а опис товарів допоміг швидко зорієнтуватися. Оформила замовлення ввечері, і вже за кілька днів отримала посилку. Мішки відмінної якості, добре тримають пил і не пропускають дрібний бруд. Мій пилосос працює так, ніби тільки з магазину. Це дійсно виручає в побуті і додає комфорту. Тепер я знаю, куди звертатися, коли потрібно щось для прибирання. Дуже раджу всім, хто цінує якість і сервіс!

11 months 3 weeks ago
Nata Melmik
Новачок
Новачок
More
Задумався над роботом-пилососом #10242
Якщо ще хтось у роздумах щодо покупки — можу порадити звернути увагу на роботи-пилососи Karcher rozetka.com.ua/ua/clean_robots/c237815/producer=karcher/ У них і потужність на рівні, і якість збирання реально приємно дивує. У мене вже другий місяць працює — прибирає щодня, особливо круто справляється з килимами та шерстю тварин. А ще мені сподобалося, що є моделі з вологим прибиранням — і пил, і бруд після дітей зникає без сліду. Якщо цінуєте надійність і не хочете кожні пів року міняти техніку — точно варіант для розгляду.