Підкажіть щось хороше на подарунок хлопчику

1 year 1 day ago
Світлана Поліщук
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Підкажіть щось хороше на подарунок хлопчику #10093
Люди, підкажіть щось хороше на подарунок хлопчику 6 років! Реально не знаю, що зараз модно і цікаво для такого віку. Бо якось прийшла в магазин — очі розбіглись, а що брати — незрозуміло. Ну машинки — то вже якось банально, лего — є, книжки — не дуже хоче читати. Хочеться щось, щоб і захопило, і не було черговою штукою «на один день». Може, є якісь новинки чи іграшки, які прям в топі зараз?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 day ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Підкажіть щось хороше на подарунок хлопчику #10094
Ой, знайома тема! У мене син того ж віку — і я вам скажу, не кожна іграшка «зайде». От круто пішли набори «юний науковець» — там експерименти з водою, фарбами, можна робити вулкани, слайми і всяке таке. Дуже захоплює і при цьому не просто дурна забава, а ще й щось в голові лишається. А ще були в нас пазли 3D — збираєш модель динозавра чи літака, а потім граєшся ним. І, головне, не ламається через 5 хвилин, як ті китайські пластмаси. Дивіться, щоб і цікаво, і корисно трохи було.

1 year 1 day ago 1 year 1 day ago by Іван Приліпко.
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Підкажіть щось хороше на подарунок хлопчику #10095
Я купляв племіннику набір «будівельник» — каска, інструменти, жилет. Він такий щасливий був, що два тижні вдома в шоломі ходив і все «ремонтував»! Ще подобаються інтерактивні іграшки — єдинороги, динозаври, які реагують на звук чи дотик. Але треба дивитися на якість, бо деякі швидко виходять з ладу. І дуже виручають настільні ігри! Є класні варіанти, де треба думати, рухатись або шукати скарби — дітям цікаво, а дорослим не нудно. Головне — щоб ідея іграшки була цікава, а не просто кнопка, яка блимає.

1 year 1 day ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Підкажіть щось хороше на подарунок хлопчику #10096
Я вже кілька років довіряю лише Чудо Острів https://chudo-ostriv.com.ua/ — це для мене знахідка, особливо коли треба швидко знайти класний подарунок. Сайт зручний, все розділено по віку, тематиці, брендам. Дитячих іграшок — море, і не просто стандартні варіанти, а реально цікаві речі, які не знайдеш у кожному магазині.

Останній раз замовляла набір «юного архітектора» — там конструкція з деталей, з яких будується місто з будинками, вулицями, машинками. Дитина в захваті! Гралася кілька днів поспіль, і тато з дідусем підключились — всі будували разом.

Доставка прийшла за два дні, все добре запаковане, жодної тріщини. А ще мені подобається, що в них часто бувають акції — можна зекономити, але не на якості. Якщо не знаєш, що брати — можна звернутись до менеджера, мені кілька разів підбирали круті подарунки за бюджетом. Дуже рекомендую, особливо перед святами — економить купу часу й нервів!

11 months 4 weeks ago
Nata Melmik
Новачок
Новачок
More
Підкажіть щось хороше на подарунок хлопчику #10142
Хочу поділитися ідеєю, яка може стати ідеальним подарунком для хлопчика 6 років — особливо, якщо у вас є двір або дача. Ми цього літа подарували племіннику каркасний басейн, і це просто вау https://bt.rozetka.com.ua/ua/basseyny/c3700571/vid-242938=karkasnie/
По-перше, це не просто подарунок "на день", а розвага на все літо. Діти бавляться, плескаються, кидають м'яч, запускають кораблики — і все це на свіжому повітрі. По-друге, це ще й спосіб тримати дитину активною і щасливою без гаджетів.

7 months 1 week ago
Игорь Серов
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Підкажіть щось хороше на подарунок хлопчику #13048
Мальчику на подарок можно взять игрушечный пистолет на орбизах m416 . Это всегда беспроигрышный вариант! Я сам дарил племяннику такой автомат и это вызвало настоящий восторг. Игрушка отлично сделана, удобно лежит в руке и надежно стреляет водяными зарядами. Такой подарок гарантированно подарит кучу веселых эмоций и надолго запомнится.