Взуттєвий інтернет магазин

3 years 4 months ago
Женя Третьяк
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Взуттєвий інтернет магазин #1032
Давно хочу спробувати купити взуття в інтернеті, але все якось не можу наважитися, напевно, потрібно почекати відповідей разом з вами. Мені відомо що в інтернеті все коштує дешевше, буду також рада як ви заощадити гроші.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 4 months ago
Світлана Поліщук
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Взуттєвий інтернет магазин #1033
Давно хочу спробувати купити взуття в інтернеті, але все якось не можу наважитися, напевно, потрібно почекати відповідей разом з вами. Мені відомо що в інтернеті все коштує дешевше, буду також рада як ви заощадити гроші.

3 years 4 months ago
Женя Третьяк
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Взуттєвий інтернет магазин #1034
Так що ви все так прилипли до цих інтернет магазинів, невже думаєте що пряма така економія, але ви не забувайте, що ще доведеться заплатити за накладений платіж, по суті виходить одне і те ж.

3 years 4 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Взуттєвий інтернет магазин #1035

Женя Третьяк wrote: Давно хочу спробувати купити взуття в інтернеті, але все якось не можу наважитися, напевно, потрібно почекати відповідей разом з вами. Мені відомо що в інтернеті все коштує дешевше, буду також рада як ви заощадити гроші.

Вам потрібно відвідати український інтернет магазин, з брендовим європейським взуттям Vitto Rossi vittorossi.ua/ua/ коли я вперше потрапив на сайт, був приємно вражений таким великим асортиментом, адже можна купити якісне взуття, на будь-яку пору року. Останній раз купував шкіряні черевики, які зараз ношу, вони теплі, добре сидять на нозі.

Світлана Поліщук wrote: Давно хочу спробувати купити взуття в інтернеті, але все якось не можу наважитися, напевно, потрібно почекати відповідей разом з вами. Мені відомо що в інтернеті все коштує дешевше, буду також рада як ви заощадити гроші.

Дівчина, в інтернет магазині ви також знайдете багато жіночого взуття, тому я вам порадив сайт, який підійде для вас обох.