Порадьте інвертор для дому

3 years 4 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Порадьте інвертор для дому #1062
Всім привіт! Світло вимикають дуже часто, а з ним мов зупиняється життя. А в мене в будинку все працює від електрики. Хочу купити собі інвертор, але не знаю який краще обрати, зовсім в них не розуміюсь. Порадьте мені варіанти інверторів.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 4 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Порадьте інвертор для дому #1063
Зараз багато хто страждає від нестачі електроенергії й доводиться пристосовуватись до сьогоднішніх реалій. Я собі ще місяць назад придбав сонячний інвертор, який працює від сонячної енергії, та в ньому є акумулятор який також заряджається. Таким чином в будинку працює все, навіть коли вимикають світло.

3 years 4 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Порадьте інвертор для дому #1064
Я також думав про сонячний інвертор, тим більше в мене приватний будинок, є можливість на даху встановити сонячну панель. Підкажи, якої саме моделі твій сонячний інвертор, та в якому магазині ти його придбав?

3 years 4 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Порадьте інвертор для дому #1065
Купував я собі інвертор 24V/230V 3 кВт 3000 Вт MPPT 80A чистий синус, гібридний, сонячний зарядний, в магазині Intstyle intstyle.com.ua/ua/tovari-dlya-doma/elek...solnechnij-zaryadnoe до якого просто докупив сонячні панелі, все це з'єднав, і тепер не залежу від відключень електроенергії.

Інвертор генерує чисту синусоїду, і тому без проблем можна підключати будь-які побутові пристрої, оскільки сонячна енергія перетворюється в електрику. Мамі я купував трохи простіший інвертор 12V/230V 1.5 кВт 1500 Вт MPPT 80A чистий синус, гібридний, сонячний, який працює тільки від сонячних панелей, можна до нього під'єднати генератор, якщо будуть зовсім не сонячні дні.