Будівництво

11 months 1 week ago
Валентин Дмитренко
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Будівництво #10519
Розглядаю варіанти для співпраці з будівельною компанією та окремими постачальниками матеріалів. Вибір великий, а от впевненості не вистачає. Що порадите робити в першу чергу, аби дізнатися, чи можна довіряти тому чи іншому забудовнику або постачальнику?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 6 days ago
Ірина Шамільченко
Старший учасник
Старший учасник
More
Будівництво #10599
Це слушне запитання, особливо коли мова йде про великі суми та довгострокові зобов’язання. У першу чергу раджу перевірити репутацію компанії або постачальника — почніть з відгуків у відкритих джерелах: Google, Facebook, форуми. Далі — попросіть контакти попередніх клієнтів, з якими можна зв’язатися напряму. Перевірте наявність дозвільної документації, сертифікатів, ліцензій. Важливо також звернути увагу на умови договору: чи прозорі вони, чи є приховані платежі. Іще одна корисна порада — подивитися приклади завершених об'єктів або реалізованих постачань. І, звісно, звертайте увагу на те, як із вами спілкуються: чесність відчувається з перших розмов.

11 months 6 days ago
Валентина Денисенко
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Будівництво #10601
Не часто я захоплююсь забудовами, але цього разу не можу пройти повз. Натрапила на дуже цікаву статтю про NUVO на Жилянській від «Ковальська» https://kovalska.com/news?newsId=NUVO_complex якщо ви цікавитесь сучасною архітектурою або просто мрієте про нове житло у Києві — обов'язково прочитайте. Там усе настільки грамотно продумано: і локація, і концепція, і матеріали. Видно, що підхід до справи справді відповідальний. Особисто мене вразила увага до деталей і бажання створити не просто будинок, а середовище для життя.

11 months 6 days ago
Валентин Дмитренко
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Будівництво #10604
А бетонные перемычки где лучше купить?

11 months 6 days ago
Ставус Вольтевич
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Будівництво #10605
Недавно мне понадобились бетонные перемычки https://shop.kovalska.com/ru/jumpers/ и я решил заказать их в магазине Ковальска. Сразу понравился широкий ассортимент и удобный сайт — всё легко нашёл и быстро выбрал нужные размеры. Доставка была организована в срок, курьер всё привёз аккуратно, без повреждений. Качество материала приятно удивило — перемычки выглядят прочными и идеально подходят под мои задачи. Работать с ними было удобно, и монтаж прошёл без проблем. Очень доволен, что выбрал именно этот магазин. Теперь могу рекомендовать его всем, кто ищет надёжные строительные материалы. В общем, заказ оправдал все мои ожидания и даже больше!

6 months 3 weeks ago
Irina Vereshuk
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Будівництво #13309
Зараз активно займаюся домашнім ремонтом і для різних робіт вирішила замовити в інтернет-магазині Мікс набір коронок по дереву . Дуже зручний і практичний — всі розміри потрібні, ріже швидко і рівно, нічого не заклинює. Замовлення прийшло швидко, усе в цілості й відповідало опису. Загалом, можу сказати просто: магазин надійний, інструменти якісні, а замовляти тут легко та зручно.